Page Nav

HIDE
Tuesday, April 15

Pages

Classic Header

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...

Συγκρούσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε ακτιβιστές της κουρδικής υπόθεσης και δυνάμεις της τάξης στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ, (νοτιοανατολική Τουρκία), όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι.

Τουλάχιστον είκοσι διαδηλωτές συνελήφθησαν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται επί τόπου. Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και κανόνια νερού εναντίον των διαδηλωτών που πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι συγκρούσεις ξέσπασαν μετά την άρνηση των τοπικών αρχών να επιτρέψουν στο BDP να οργανώσει μια διαδήλωση υποστήριξης στους απεργούς πείνας.

Στην 'Αγκυρα, συγγενείς κούρδων κρατουμένων πορεύθηκαν προς την έδρα της κυβέρνησης για να ζητήσουν μια λύση του προβλήματος μέσω διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι NTV. protothema.gr

--------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.