Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ POY MΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.... SPIEGEL: ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Φορολογικό παράδεισο της Μέσης Ανατολής, χαρακτηρίζει το περιοδικό Spiegel την Κύπρο, σύμφωνα και με την έκθεση των Γερμανικών Μυστικών Υ...


Φορολογικό παράδεισο της Μέσης Ανατολής, χαρακτηρίζει το περιοδικό Spiegel την Κύπρο, σύμφωνα και με την έκθεση των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών η οποία παρουσιάζεται μέσα στο άρθρο.

"Ρωσικοί λογαριασμοί μαύρου χρήματος. Οι Μυστικές Υπηρεσίες προειδοποιούν πριν την οικονομική διάσωση της Κύπρου" είναι ο σημερινός τίτλος (4/11) του γερμανικού περιοδικού Spiegel .
Δεν θα στηρίξει την Κύπρο η Γερμανική Βουλή εάν δεν γίνει αύξηση του εταιρικού φόρου, σύμφωνα με την έκθεση των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών την οποία δημοσιεύει το Spiegel.

Την ίδια έκθεση έχει στα χέρια της και η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ , η οποία μάλιστα "ξεσκεπάζει", με αναφορές, το παιχνίδι ρωσικού μαύρου χρήματος στις κυπριακές τράπεζες, το οποίο φτάνει τα 26 δις δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση.

Εάν δοθεί οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε για τις τράπεζες, σύμφωνα πάντα με την έκθεση, η Λευκωσία θα έχει την ευχέρεια να συνεχίσει το ξέπλυμα και να διασφαλιστούν έτσι οι κάτοχοι ρωσικών λογαριασμών μαύρου χρήματος. Για αυτό και η γερμανική Βουλή δεν θέλει να δώσει το πράσινο φως εάν δεν αλλάξει η εικόνα "φορολογικού παράδεισου" στην Κύπρο. news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.