Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ "ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ" ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 41ΧΡΟΝΟ ΝΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που είχαν στήσει ενέδρα την προηγούμενη Παρασκευή σε έναν 43χρονο, ενώ έμπαινε στο σπίτι του στην περιοχή Καστράκ...

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που είχαν στήσει ενέδρα την προηγούμενη Παρασκευή σε έναν 43χρονο, ενώ έμπαινε στο σπίτι του στην περιοχή Καστράκι της Νεμέας και τον χτύπησαν για να του αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Μάλιστα, οι δυο από τους δράστες ηλικίας 41 και 26 χρόνων ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού! Οι αστυνομικοί του τμήματος Νεμέας που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους, ανακάλυψαν ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών αλλά και 1.025 ευρώ που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς τα απέκτησαν. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν ότι εκείνοι είχαν ληστέψει τον 43χρονο.

Μαζί τους ήταν και ένας 27χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος όμως είχε ήδη συλληφθεί λίγη ώρα μετά τη ληστεία, επειδή βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και θα οδηγηθεί μαζί με τους συμπατριώτες του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Τα κλεμμένα χρήματα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.