Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 54.000 ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ...

Το χρηματικό ποσό των 54.000 ευρώ κατηγορούνται ότι εισέπραξαν από 18 παράνομους μετανάστες, Έλληνες λαθροδιακινητές, οι οποίοι ...συνελήφθ...


Το χρηματικό ποσό των 54.000 ευρώ κατηγορούνται ότι εισέπραξαν από 18 παράνομους μετανάστες, Έλληνες λαθροδιακινητές, οι οποίοι ...συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για πέντε άτομα, ηλικίας 27, 37, 21, 24 και 44 ετών (εκ των οποίων μία γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «προώθηση - διευκόλυνση παράνομης μεταφοράς λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας».

Συγκεκριμένα, στον κόμβο της Ασπροβάλτας της Εγνατίας οδού, εντοπίστηκε όχημα, τύπου VAN, στο οποίοι οι δράστες φέρονται ότι είχαν επιβιβάσει τους 18 αλλοδαπούς (13 άνδρες και 5 γυναίκες).

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες επρόκειτο να τους μεταφέρουν στο εξωτερικό, μέσω Ελλάδας, προεισπράττοντας το παραπάνω χρηματικό ποσό.

xanthipress.gr

1 σχόλιο

  1. Ο κόσμος το'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!!! Το χουμε πει χιλιάδες φορές και θα το ξαναπούμε. Αν ο κάθε ένας από αυτούς είχε 5000 ευρώ στον τόπο καταγωγής του, δεν ήταν τόσο ηλίθιος να διασχίσει την Ασία ή την Αφρική με τα πόδια και μετά να κολυμπήσει σε θάλασσα που δεν την έχει δει ούτε στον ύπνο του για να έλθει σε μια άγνωστη χώρα με άγνωστο μέλλον και προοπτικές για να καθαρίζει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια. Άρα κάποιος τους χρηματοδοτεί (λέγεμε Σόρος η Σ. Αραβία) και μετά οι λαθρομετανάστες τους ξεπληρώνουν όπως μπορούν. Βέβαια δεν θα υπήρχε ούτε ένας από δαύτους στην Ελλάδα αν δεν υπήρχαν οι ντόπιοι προδότες για να τους "υποστηρίζουν" και να τα οικονομάνε(λέγε με Πάκη Π) και οι ντόπιοι "ηλίθιοι" που τους παρέχουν δουλείά, στέγη, περίθαλψη και ανεκτικότητα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.