Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ 60 ΠΡΟΒΑΤΑ...!!!

Σκηνές απόλυτης φρίκης αντίκρισε ένας 51χρονος κτηνοτρόφος όταν μπήκε στο ποιμνιοστάσιό του στα Ανώγεια για να ταΐσει τα πρόβατα του. Όλα τα...

Σκηνές απόλυτης φρίκης αντίκρισε ένας 51χρονος κτηνοτρόφος όταν μπήκε στο ποιμνιοστάσιό του στα Ανώγεια για να ταΐσει τα πρόβατα του. Όλα τα ζώα ήταν πεσμένα στο έδαφος και πλημμυρισμένα στο αίμα, μετά την εισβολή αγνώστων που τα είχαν κατασφάξει!

Συνολικά 60 από τα πρόβατα του κτηνοτρόφου ήταν νεκρά και άλλα δέκα βαριά τραυματισμένα, από το πρωτοφανές ξέσπασμα αρρωστημένης μανίας των εισβολέων που, όπως όλα δείχνουν ήθελαν να εκδικηθούν με αυτό τον βάρβαρο τρόπο τον ιδιοκτήτη τους!

Ο κτηνοτρόφος κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας Γεροποτάμου που αναζητούν τους δράστες μεταξύ αυτών που είχαν διαφορές μαζί του. Η αξία των νεκρών προβάτων υπολογίζεται σε 7.000 ευρώ. protothema.gr

2 σχόλια

  1. σαν πολλά τέτοια δε μάς έρχονται από τη " λεβεντογέννα " ? δηλάδη ζωοσφαγές, κακοποιήσεις, σαδιστικές συμπεριφορές πρός τα ζώα.

    το πιό πρόσφατο ήταν το περιστατικό έξω από τα Χανιά...
    δεν περιγράφεται...
    καράβλαχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δειλοι που παριστανουν τους μαγκες τα βαζουν με τα ζωα που ειναι ανυπερασπιστα. Βαλτε φρου φρου και αρωματα δεν σας αξιζει να φορατε παντελονια. Το κρητικο μαχαιρι να το αντικαταστησουν με τσαντακι Πατυ, κατι τετοια καθικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.