Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΠΙΤΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΕΦΕΤΕΡΙΕΣ... ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...!!!

Τίποτε δεν αφήνουν που να μην χτυπήσουν οι διαρρήκτες. Το πεδίο δράσης τους περιλαμβάνει από εκκλησίες και σχολεία, ως σπίτια και καφετέ...

Τίποτε δεν αφήνουν που να μην χτυπήσουν οι διαρρήκτες. Το πεδίο δράσης τους περιλαμβάνει από εκκλησίες και σχολεία, ως σπίτια και καφετέριες! Στο Λούρο της Πρέβεζας, επέστρεψαν οι ιερόσυλοι που έχουν χτυπήσει επανειλημμένα την εκκλησία του Αγίου Βαρνάβα. Χωρίς δυσκολία, αφού ο ναός είναι ανοιχτός όλο το 24ωρο, «σήκωσαν» ολόκληρο το παγκάρι το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό!

Στα Φάρσαλα, άγνωστοι τρύπωσαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο κτίριο όπου συστεγάζονται το 3ο και 5ο Νηπιαγωγείο και άρπαξαν από τα γραφεία 100 ευρώ, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή.

Στο Λουτράκι, στόχος διάρρηξης φαίνεται πως έγινε η γραμματεία του 2ου ΕΠΑΛ, αλλά οι δράστες έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και το γραφείο καταστράφηκε ολοσχερώς! Η έρευνα για το τι έκλεψαν οι εμπρηστές συνεχίζεται.

Στην Πάτρα, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική πόρτα μιας καφετέριας σε κεντρικό πεζόδρομο και έκλεψαν όλο τον ηχητικό εξοπλισμό! Για να μεταφέρουν τα ηχεία, τους ενισχυτές, τους μείκτες, τους υπολογιστές και τις άλλες συσκευές, οι δράστες πρέπει να χρησιμοποίησαν φορτηγό. Ωστόσο, κανείς δεν τους είδε!

Στην Καρδίτσα, άγνωστοι παραβίασαν ένα παράθυρο στο σπίτι μιας 40χρονης, μπήκαν μέσα και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, άγνωστος διέρρηξε το σπίτι μιας 42χρονης και έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από το υπνοδωμάτιο.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.