Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ... ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ... ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ...!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΙ... Από 4 έως 7 Δεκεμβρίου , στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπι...


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΙ...

Από 4 έως 7 Δεκεμβρίου , στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης 2012, επισκέφτηκε την Αθήνα αντιπροσωπεία εκπαιδευτών και επιτελών του Ανώτατου Διοικητικού Κολλεγίου Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Metin Gurak, Υποδιοικητή του Κολλεγίου και Διοικητή της Σχολής πολέμου του ΣΞ, επισκέφτηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας όπου, ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις επί θεμάτων εκπαίδευσης και λειτουργίας των Σχολών των δύο χωρών.

4 σχόλια

  1. Καλα τι νομιζουν οτι παθαμε αμνησια και ξεχασαμε τι μας εκαναν οι Τουρκοι και εξακολουθουν να μας κανουν στην Θρακη και στο Αιγαιο? Φιλοι δεν θα γινουμε ποτε, αυτα ειναι υποκριτικα παιχνιδια του Νατο. Και ολα να τα διαστρεβλωσουν στα βιβλια και να τους παρουσιασουν σαν αγγελους δεν θα καταφερουν τιποτα γιατι ενημερωνουν οι γονεις τα παιδια για την αληθεια και τις σφαγες. Ας μην κουραζονται τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάνεις Τούρκο "φίλο", κράτα ένα κομμάτι ξύλο!!!!!! Ρε το φίδι φίλος "πιάνεται";;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Το Μίσος» του "ποιητή" (;;;) Behcet Kemal Caglar

    «Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου, ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!

    Το ποίημα αυτό μεταδιδόταν κάθε μέρα υποχρεωτικά από τον τούρκικό ραδιοφωνικό σταθμό Bayrak κατά τη διάρκεια των γεγονότων στην Κύπρο στην περίοδο 1963-67. Ραγιάδες να χαίρεστε τους Μογγόλους σας. Δεν ξεχνώ ούτε με σφαίρες!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H οικοδόμηση της ελληνοτουρκικής φιλίας άρχισε από τον Ε. Βενιζέλο την δεύτερη και τελευταία περίοδο της διακυβέρνησής του (1928-32). Απέτυχε παταγωδέστατα, διότι φαίνεται ότι ουδέποτε έπαυσε ισχύον το "κάνεις Τούρκο φίλο, κράτα κι ένα ξύλο".

    Όποιος ακολουθεί μία πολιτική, που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει, ή ανίκανος, ή πουλημένος είναι. Μέσος όρος δεν χωρά.

    Έχω την εντύπωση ότι μάλλον το δεύτερο είναι οι πολιτικοί μας. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.