Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ (ΞΕΝΟΥ) ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Τη νομιμότητα της παραγγελίας του υπουργείου Εσωτερικών προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τους δήμους να αναστείλουν τη διαδικασία απο...


Τη νομιμότητα της παραγγελίας του υπουργείου Εσωτερικών προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τους δήμους να αναστείλουν τη διαδικασία απονομής ιθαγένειας αμφισβητεί ο Συνήγορος του Πολίτη και καλεί τους εμπλεκόμενους να μην την εφαρμόσουν.

Ο Συνήγορος ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι «οφείλουν να εφαρμόζουν τον ισχύοντα νόμο περί ιθαγένειας μέχρι αυτός να τροποποιηθεί ή να αντικατασταθεί από άλλη ρύθμιση», αγνοώντας την εγκύκλιο. Μάλιστα, προειδοποιεί ότι «κάθε απόκλιση θα ήταν παράνομη ή και αξιόποινη, ενώ τυχόν εγκύκλιος δεν απαλλάσσει από την ευθύνη». Εθνος

2 σχόλια

  1. Ψηφοφοροι μου!!Ας προσεξουν ομως ολοι αυτοι οι πολιτικοι παρανομοι μην δουνε τα ραδικια αναποδα απο τους Ελληνες. Δεν θα τους περασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δουμε τι θα λενε ολες αυτες οι χανουμισες οι ψευτοπροοδευτικοι ετσι κι αλλαξουν τα πραγματα ,μεσα στα στρατοδικεια διακαζομενοι με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας!Να δουμε τοτε τι ειναι παρανομο και αντισυνταγματικο και τι συνιστα εχσατη προδοσια. Επισης ,θιξτε οποτε μπορειτε κι αυτο το κακο με τις υιοθεσιες και με τους μικτους γαμους, γιατι πανε πολλοι λακαμαδες γραικυλοι, τραβεστι κι οτι αλλο θες και υιοθετουνε παιδια λαθρομεταναστων η μπαινουν μεσα στις γειτονικες εχθρικες χωρες(που τις ιδρυσαν εντος ελληνικων εδαφων) και τα φερνουν απο εκει,για μενα ειναι παρανομες αυτες οι υιοθεσιες οπως και οι μικτοι γαμοι μεταξυ ντοπιων και εποικων γιατι ετσι μπασταρδευουν τον ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.