Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση για σύλληψη προσώπων, μετά από πληροφορία ότι θα επισκέπτονταν την Κύπρο από τ...


Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση για σύλληψη προσώπων, μετά από πληροφορία ότι θα επισκέπτονταν την Κύπρο από το εξωτερικό, για να προβούν σε εγκληματικές ενέργειες.

Τα μέλη της Αστυνομίας, κατά την αξιοποίηση της πληροφορίας, διαπίστωσαν ότι δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 25 ετών αφίχθηκαν γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα χθες 9/12/12, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και από την πρώτη στιγμή τέθηκαν υπό παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, όπως διαπιστώθηκε τα πιο πάνω πρόσωπα μαζί με 32χρονο και 35χρονο, επισκέφθηκαν διάφορα υποστατικά, για τα οποία διερευνώνται πληροφορίες ότι επρόκειτο να διαπράξουν ληστείες διαρρήξεις και κλοπές.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες, υποστατικά και στους χώρους διαμονής των πιο πάνω προσώπων, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων. Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο διαμονής, όπου διέμεναν ο 40χρονος και 25χρονος, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 19,000 Στερλινών, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο.

Εξάλλου, κατά την ανακοπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και 32χρονος, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μια κουκούλα και μάλλινα γάντια, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Το πιο πάνω όχημα, καθώς επίσης και άλλο ένα, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για τα περαιτέρω.


 Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.Στην επιχείρηση την οποία συντόνισε ο Διευθυντής του Τμήματος Γ’ Αρχηγείου Αστυνομίας, έλαβαν μέρος μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της Υ.ΚΑ.Ν Αρχηγείου και της ΥΑ&Μ Αρχηγείου, καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.