Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΝΕ... ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ...!!!

Εκτός από το κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έγιναν σε σε άλλες περιοχές της Αττικής....


Εκτός από το κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έγιναν σε σε άλλες περιοχές της Αττικής. Τρεις προσαγωγές στο Χαλάνδρι, η μία μετατράπησε σε σύλληψη.

Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν στις συγεντρώσεις που έγιναν σε Χαλάνδρι και Αγίους Αναργύρους στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στο Χαλάνδρι, άγνωστοι έσπασαν ΑΤΜ τραπεζών ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές απο τις οποίες η μία μετατράπησε σε σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 1944: ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ... ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ 500 ΕΛΑΣΙΤΕΣ...!

2 σχόλια

  1. Είστε βλάκας κυριε μου.συμμοριτε είστε εσείς/ δεν θα σας κανουμε την βλακίΑ Σς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ήδη ΝΕΚΡΟΙ."ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ .
    Μη σας ξεγελούν οι προδότες της πατρίδος και σας βάζουν να αναδημοσιεύετε τα ψεύδη των..(οτι δηλαδή , τάχα η δικαιοσύνη λειτούργησε και οτι δήθεν έκρινε παράνομο το χαράτσι . Παρουσιάζοντάς την ως ζωντανή και ανεξάρτητη .
    Διότι το Χαράτσι, άν και είναι παράνομο , δεν κρίθηκε καθόλου παράνομο όπως ψευδώς διαδίδουν , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΊΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ ΜΌΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ και τίποτε παραπάνω. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ εκείνο ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΑΙ γενικώς είτε ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ειτε ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ."
    (μην αφήσετε τούτη τη φορά τούς νεκρούς να σας ξεγελάσουν και να σας θάψουν έτσι άδοξα και πρόωρα, διοτι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. . Ενώ, εκείνοι
    ΕΙΝΑΙ ήδη ΝΕΚΡΟΙ."ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ .
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ .
    ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΓΕς ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΦΌΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ .
    Και να ξέρετε οτι ,ΔΙΑ ΤΗς δικήσας ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΣ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗς δικήσας ΣΙΩΠΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΗΣΑΣ ΜΥΗΣΗ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΕΚΕΊΝΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΏΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΉΣ , ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩς ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΩΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΣΑς.
    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ TOYΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΕΚΕΊΝΗ ΦΥΛΑΚΉ . . με την καταγγελία -δήλωση κατά του από 24\11\2011 διαρκούς κακουργήματος της καταπάτησης τών ιερών δεσμεύσεων που η πολιτεία πάντα όφειλε και οφείλει να τηρεί απέναντι στους πολίτες ) . εκείνη την καταγγελία που βλέπετε στον τοίχο μου, ή με κάποια άλλη ανάλογη εκείνης .
    "ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ .< κοινοποιήστε.>.
    http://www.oparlapipas.com/2012/12/blog-post_5866.html...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.