Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ...!!!

parapolitika.gr._ Τον πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε χτεσινή τηλεοτπική του εμφάνιση. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυ...


parapolitika.gr._ Τον πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε χτεσινή τηλεοτπική του εμφάνιση. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε πως "σε λίγο βλέπω την ΝΔ, να ονομάζεται Χρυσή Αυγή" εννοώντας πως με τον φόβο της αντιπολίτευσης που κάνει το κόμμα του, η ΝΔ σύρεται σε πιο εθνικές θέσεις.

Επιπλέον είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία εμφυλιακή διάθεση και αν έβλεπε κάτι καλό που έλεγε η ΝΔ θα το επικροτούσε, τονίζοντας πως τον εμφύλιο στην Ελλάδα τον έκαναν πράκτορες της αριστεράς

Για την περίπτωση που η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός νόμου, έδωσε μια άλλη διάσταση. "Αν μας κάνουν τέτοιο πράγμα θα κλείσω τα γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα και δεν ξέρω τι θα κάνουν τα μέλη μας"

2 σχόλια

  1. Είναι αλήθεια ότι το κόμμα εκείνο που μέχρι στιγμής εμφανίζεται πιο ενωμένο απ' όλα τ' άλλα, είναι η ΧΑ.

    Οι αγωνιώδεις όσο και βλακώδεις(*) προσπάθειες να τεθεί εκτός νόμου, δείχνουν ότι αφ' ενός την φοβούνται και αφ' ετέρου είναι ανίκανοι να την πολεμήσουν με πολιτικά μέσα. Είναι ομολογία αδυναμίας του καταρρέοντος συστήματος.

    (*)Είναι βλακώδεις, διότι δεν μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την ψήφο μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Μπορούν να συλλαμβάνουν μέλη της για παραβατική συμπεριφορά, αν υπάρχει, ακόμη και βουλευτές, εφ' όσον αρθεί η ασυλία, αλλά πάντα μεμονωμένα άτομα. Το κόμμα δεν μπορούν να το θέσουν εκτός νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.