Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΒΟΙ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ" ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΦ-ΣΑΪΝΤ...

Αίσθηση προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός άτυχου Ολλανδού, ο οποίος εθελοντικά εκτέλεσε χρέη βοηθού διαιτητή. Οι δράστες της άγριας, μέσω ξ...


Αίσθηση προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός άτυχου Ολλανδού, ο οποίος εθελοντικά εκτέλεσε χρέη βοηθού διαιτητή. Οι δράστες της άγριας, μέσω ξυλοδαρμού, δολοφονίας ήταν τρείς έφηβοι (15 και 16 χρονών) Μαροκινοί, από αυτούς που οι αριστεροί λένε ότι είναι «ενσωματωμένοι». Συγκεκριμένα μετά από μία απόφαση του συγκεκριμένου Ολλανδού διαιτητή οι τρεις δράστες επιτέθηκαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, μέχρι θανάτου. Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός που ευαγγελίζονται οι πάσης φύσεως μαρξιστές και φιλελεύθεροι και που θέλουν να φέρουν με το «στανιό» στην Ελλάδα, αντίθετα με την θέληση των Ελλήνων. xryshaygh.com

7 σχόλια

  1. Καί τα κοπροκάναλα δέν είπαν τίποτα οτι δέν επρόκειτο για ολλανδάκια αλλά μαροκινά μουσουλμανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΜΑΡΟΚΙΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΝ ΦΟΝΟ !!! ΑΣΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.... ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι θέμα αριστερών ή δεξιών, παίδες! κι εγώ μισώ θανάσιμα τους γαμωάραβες και γενικώς τους σκουρόχρωμους, είτε πρόκειται για άραβες, αφρικανούς ή για μαυριδερούς έλληνες. κι όποιος είναι αριστερός και υποστηρίζει μουσουλμάνους και τις αραβικές γαμώφαρες τότε είναι πολύ μεγάλος μαλάκας! Ναι, είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, το δηλώνω. Ρατσιστής σε διάφορα επίπεδα. Δεν το πάω βάση έθνους αλλά μέσα από μια βαθιά ψυχοβιολογική υπόσταση. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πουν τα μουνόπανα τα λαμόγια.. δεν τους παίρνει! αντί να διασύρουν και να λιντσάρουν τους γαμωάραβες τους γύφτους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti enoeis mauriderous Ellhnes? ANWNUME 8_12-12,2:50pm?

    OPIOS APLWSEI XERI SE ELLHNA 8A TOU KOPEI ,APO TON ANGKWNA KAI KATW....
    EIPAME OKSW OLOI OI PARANOMOI-LHSTES _BIASTES KAI DOLOFONOI-OI ELLHDA STOUS ELLHNES,OXI OMWS NA PERNOUME SBARNA KAI NA SKOTWNOUME TON ELLHNA AGROTH POU "MAURISE" STON HLIO KAI STIN TZAPA,STO XWRAFI,AEI GAMISOU KAI ESI KAI OI PSUXOBIOLOGIKES SOU YPOSTASEIS...HLI8IE..
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν απαντηση στο: δεν είναι θέμα αριστερών ή δεξιών, παίδες! κι εγώ μισώ θανάσιμα τους γαμωάραβες και γενικώς τους σκουρόχρωμους, είτε πρόκειται για άραβες, αφρικανούς ή για μαυριδερούς έλληνες. κι όποιος είναι αριστερός και υποστηρίζει μουσουλμάνους και τις αραβικές γαμώφαρες τότε είναι πολύ μεγάλος μαλάκας! Ναι, είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, το δηλώνω. Ρατσιστής σε διάφορα επίπεδα. Δεν το πάω βάση έθνους αλλά μέσα από μια βαθιά ψυχοβιολογική υπόσταση. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ!!!

    Εχω να πω οτι 1. Εισαι ενας αμορφωτος και αξεστος ανθρωπος, και στη θεση σου πραγματικα θα ντρεπομουν για εμενα.
    2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΕΡΜΑΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΟΜΑΛΟΙ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ:
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ' ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΜΩΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΚΤΗΝΗ, ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, 'ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΡΤΧΑΗΝΤ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.