Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΝΗΓΟΙ ΧΑΛΚΟΥ "ΦΙΜΩΣΑΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΩΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...!!! ΚΟΣΤΟΣ 60.000 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.... «Βουβός» είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ στην Τρίπολη, εξ αιτίας κάπ...


ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ....

«Βουβός» είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ στην Τρίπολη, εξ αιτίας κάποιας από τις δεκάδες σπείρες «κυνηγών» χαλκού που λυμαίνονται στην Πελοπόννησο και έβαλαν στο μάτι την κεραία του δημόσιου σταθμού!

Οι δράστες διέρρηξαν το κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός πομπός. «Ξήλωσαν» όλα τα καλώδια μεταφοράς σήματος για να πάρουν τον χαλκό που περιέχουν και εξαφανίστηκαν. Αποτέλεσμα της κλοπής ήταν να διακοπεί η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού. Η Ασφαλείας Τρίπολης που ειδοποιήθηκε για την επιδρομή, ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Άλλη σπείρα «κυνηγών» χαλκού χτύπησε τις δύο σήραγγες του εργοταξίου της εταιρείας «ΑΚΤΩΡ» στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, στην περιοχή «Παναγοπούλα». Οι δράστες «σήκωσαν» συνολικά έξι τόνους (!) καλωδίων χαλκού χωρίς να τους πάρει κάποιος είδηση και έγιναν άφαντοι! Το κόστος των κλοπιμαίων φτάνει τα 60.000 ευρώ.

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.