Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 92 ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ

Από το πρωί σήμερα (σ.σ. εχθές) απολογούνται στον ανακριτή (κατά ομάδες των 10 ατόμων) οι 92 «επαναστάτες», «εξεγερμένοι» κ.τ.λ., που είν...


Από το πρωί σήμερα (σ.σ. εχθές) απολογούνται στον ανακριτή (κατά ομάδες των 10 ατόμων) οι 92 «επαναστάτες», «εξεγερμένοι» κ.τ.λ., που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση ανακατάληψης της Βίλας Αμαλίας. Σε βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα και πιο συγκεκριμένα για διατάραξη κοινής ειρήνης με τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπονται στο νόμο για δράστες με καλυμμένα πρόσωπα, αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια.

Ήδη και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι 30 πρώτοι ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με τους «περιοριστικούς» όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα, χωρίς χρηματική εγγύηση!

Πρόκειται για μια διαδικασία φάρσα και διακωμώδηση της δικαιοσύνης, καθώς υπάρχει (προφανώς «άνωθεν» πολιτική) απόφαση να αφεθούν όλοι ελεύθεροι. Και γι’ αυτό που λέμε υπάρχει απόδειξη. Στην ανάρτηση με τίτλο «Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις (όλο το χρονικό)», στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr), με ώρα ανάρτησης 18:30 (δηλαδή την ώρα που η απόφαση αφορούσε μόνο τους 20 από τους 92), προαναγγέλλεται η δικαστική απόφαση για όλους! Ιδού και η προαγγελία, για του λόγου το αληθές:

«Και οι 92 συλληφθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσία κάθε πρώτο πενθήμερο στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς χρηματική εγγύηση».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Γεια σου Αντωνάκη Σαμαρά, που θα… πατάξεις την ανομία. Γεια σου και περαστικά σου!

ethnikismos.net

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.