Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ… ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σε δημοσίευμά μας, της Τετάρτης 20ης Φεβρουαρίου, υπό τον τίτλο «Παγκόσμιο πρόβλημα το φαινόμενο Χρυσή Αυγή», σημειώναμε και τα εξής: «Ποιο...


Σε δημοσίευμά μας, της Τετάρτης 20ης Φεβρουαρίου, υπό τον τίτλο «Παγκόσμιο πρόβλημα το φαινόμενο Χρυσή Αυγή», σημειώναμε και τα εξής: «Ποιο είναι το μέγα θέμα που καίει και τσουρουφλίζει το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κατεστημένο και ως εκ τούτου και τους εν Ελλάδι υποτακτικούς του; Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και η σοβαρότατη πιθανότητα να είναι αύριο-μεθαύριο αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και εν συνεχεία να διεκδικήσει την εξουσία! Επειδή δε τους πονάει το συζητούν, το ξανασυζητούν και άκρη δε βρίσκουν. Δεν υπάρχει… φάρμακο!».

Ήρθε, λοιπόν, σήμερα ο αρχηγός (μέχρι πότε;) του ψευτο-κλεφτο-μιζοΠΑΣΟΚ και μας δικαίωσε απολύτως! Είπεν ο… Ντούτσε:

«Γιατί όλοι οι ξένοι συνομιλητές μας θέτουν το ζήτημα της Χρυσής Αυγής; Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα. Ποια είναι η ιδιομορφία του φαινομένου αυτού σε σχέση με τα πάμπολλα κόμματα που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά πολιτικά συστήματα που τοποθετούνται με βάσει την τυπολογία των πολιτικών κομμάτων, στο χώρος της άκρας δεξιάς ή της πέρα δεξιάς (σ.σ. όπως λέμε Πέρα Ραχούλας…), της far right; Έχουμε ένα κόμμα το οποίο δηλώνει πως είναι ναζιστικό, υιοθετεί τις πρακτικές και την αισθητική του ναζισμού και δια του λόγου του παραβιάζει το διεθνές ποινικό δίκαιο, πριν αξιολογήσουμε τις πράξεις του».

Τα πολλά λόγια είναι περιττά και μία είναι η απάντηση που αρμόζει στον αρχηγό του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τους συν αυτώ: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

ethnikismos.net

---------------------------

2 σχόλια

  1. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ !!!

    "πριν αξιολογήσουμε τις πράξεις του"

    Η παρανομια βρισκεται στην ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συ ρε χοντρομαλάκα παραβιάζεις την νοημοσύνη μας. Αϊ σιχτίρ ξεφτίλα τούρκογλου με τις παπαρολογίες σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.