Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΓΟΙ" ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ... ΣΕ "ΦΟΡΟΥΜ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Είναι πασίγνωστο πως ψιλό γαζί προσπαθεί να δουλέψει τον ελληνικό λαό η Κουμουνδούρου, που παρουσιάζεται σαν την δύναμη των εν Ελλάδι... γ...

Είναι πασίγνωστο πως ψιλό γαζί προσπαθεί να δουλέψει τον ελληνικό λαό η Κουμουνδούρου, που παρουσιάζεται σαν την δύναμη των εν Ελλάδι... γερμανοφάγων και ας βαράνε προσοχές μπροστά τους. Όπως λοιπόν θα διαβάσατε παρακάτω, σε Δελτίο Τύπου, ο βουλευτής του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκης έδωσε το παρών σαν βασικός ομιλητής στο φόρουμ του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου:
"Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου με τεράστια επιτυχία το Greek ECOnomic Forum της GreenAim  υπό την αιγίδα του ελληνογερμανικού εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου.
Στο αναπτυξιακό φόρουμ που έλαβε χώρα στο Divani Caravel Athens, υπήρξε ενθουσιώδης ανταπόκριση από πολλούς και καταξιωμένους ομιλητές αλλά και από πολύ κόσμο που γέμισε ασφυκτικά κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου.
Το σημαντικό της εκδήλωσης είναι ότι το πάνελ, που συντόνισε ο Πρόεδρος της Green Aim Ευάγγελος Αγγελάτος και που οι εργασίες του ξεκίνησαν με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της GreenAim Αντωνίου Πιτταρά, αποτελείτο από σημαντικούς επιχειρηματίες της Αθήνας και της Περιφέρειας, οι οποίοι ανέπτυξαν την οπτική τους γωνία σχετικά με την ανάπτυξη των επαγγελμάτων τους την περίοδο αυτή της κρίσης.

Βασικοί ομιλητές ήταν οι:
1. Γιώργος Βερνίκος, γενικός γραμματέας ΣΕΤΕ
2. Γιώργος Καισάριος, οικονομικός αναλυτής, αρθρογράφος
3. Γιώργος Σταθάκης, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, υπεύθυνος τομέα ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
4. Αντώνης Στελλιάτος, πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού
5. Κωνσταντίνος Πιστιόλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας-Agrino
6. Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου
7. Jurgen Muller Πρόεδρος της Silberfom Design Center της Γερμανικής Αυτοκινητοβιομηχανίας
8. Κατερίνα Παπακώστα Βουλευτής Β’ Αθήνας ΝΔ
9. Αλέξανδρος Κασσανδρινός, δικηγόρος Αθηνών και Φρανκφούρτης

Αυτή ήταν και από τις ελάχιστες εκδηλώσεις που μπόρεσε να ακουστεί και η φωνή της περιφέρειας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός της κόσμος, αλλά και τρόπους συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της ομιλίας του κυρίου Jurgen Müller.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργός κύριος Άδωνης Γεωργιάδης, η βουλευτής κυρία Αυγερινοπούλου, ενώ  χαιρετισμό έστειλε  το Forum «Ελλήνων Πρωτοβουλία».

Η Green Aim και ο Αντώνης Πιτταράς προσωπικά, ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Greek Economic Forum δεσμεύονται  για την οργάνωση και άλλων πρωτοβουλιών με στόχο την δημιουργία θετικών προβληματισμών και προβολή της Ελλάδας στον επιχειρηματικό κόσμο της Ευρώπης.


Από το γραφείο Τύπου της Green Aim"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.