Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΚΑΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!

Γράφει στα παλαιά των υποδημάτων του τις συστάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.. . «Αυτή η κρίση που μαστίζει την Ανατολική Ευρώ...



Γράφει στα παλαιά των υποδημάτων του τις συστάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας...

«Αυτή η κρίση που μαστίζει την Ανατολική Ευρώπη και τις ανεπτυγμένες χώρες, έχει στα θεμέλια της την αγορά εργασίας. Εμείς είμαστε μία από τις λίγες οικονομίες που δεν πέσαμε ούτε σε κρίση, ούτε σε ύφεση. Έχουμε ανεργία και το επίπεδο της απέχει πολύ από τα παράλογα στοιχεία που παρουσιάζονται. Όταν γίνεται λόγος για 1 εκατομμύριο άνεργους σε μια χώρα που ο αριθμός του εργατικού δυναμικού της είναι λίγο μεγαλύτερος, αυτό είναι παράλογο. Αλλά αυτό δεν κάνει λιγότερο αισθητό το πρόβλημα του κάθε ανέργου», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κατά την διάρκεια των εγκαινίων διαδικτυακής πύλης, η οποία θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους ανέργους να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για εύρεση εργασίας.

Υπενθυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έστειλαν μια αυστηρή προειδοποίηση στην Αλβανία για το υψηλό δημόσιο χρέος της, που βρίσκεται στο επίπεδο του 60% του ΑΕΠ, και αποτελεί ένα από τα υψηλότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

aftonomi.gr

-----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.