Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΝΑΡΔΟΣ... Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!

Η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν είναι μόνον μια αντεθνική αριστεριστική οργάνωση. Σχετίζεται με τις παράνομες δραστηριότητες της Νέας Αριστεράς στ...

Η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν είναι μόνον μια αντεθνική αριστεριστική οργάνωση. Σχετίζεται με τις παράνομες δραστηριότητες της Νέας Αριστεράς στην στρατολόγηση κακοποιών του υποκόσμου για την ενοποίηση του επαναστατικού ένοπλου μαρξισμού με το ''λούμπεν προλεταριάτο''. Η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επι Επαναστάσεως 21ης Απριλίου, άσχετα αν τσακίσθηκε εξ αρχής, ήταν η πρώτη αριστερίστικη οργάνωση, που επιχείρησε να θέσει σε εφαρμογή τις κλασσικές πια επι των ημερών μας ληστείες με ''άρωμα'' τρομοκρατίας.
Ο σκοπός αυτών των ληστειών είναι η ''αυτοχρηματοδότηση'' του ''αντάρτικου πόλης'' για να μην απασχολούνται οι ''επαναστάτες'', δηλαδή οι αλήτες αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, με τίμια και επίμοχθη δουλειά, που την θεωρούν τα αναρχοάπλυτα δολοφονικά αποβράσματα ''μισθωτή σκλαβιά'', αλλά να έχουν την ''άνεση'' του ''επαγγελματία τρομοκράτη''. Απο τα χρηματα των ληστειων λαμβανουν ''μισθο'' οι αναρχοκομμουνιστες τρομοκρατες.
Στην ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ηταν δραστηριο μελος, κατι, που η μεταπολιτευση απεσιωπησε επιμελως, ο κακοποιος Θεοδωρος Βεναρδος, γνωστος και ως ''ο ληστης με τις γλαδιολες''. Διεπραξε την πρωτη ληστεια στις 16 Νοεμβριου 1973, τις ημερες δηλαδη, που εξελισσονταν τα γεγονοτα του Πολυτεχνειου, που συνεθεσαν τον σχετικο μυθο. Η ληστεια, οπως και ολες οι επομενες ληστειες του Βεναρδου, που, πριν αρχισει τις ληστειες ειχε ανατιναξει υπηρετωντας ως στρατιωτης μια αποθηκη πυρομαχικων παλι για λογαριασμο της οργανωσης του, σκοπευε να ''αυτοχρηματοδοτησει'' τον ''εμφυλιο'', που σχεδιαζε η Αριστερα με αρχη το Πολυτεχνειο. Αυτον τον νεο συμμοριτοπολεμο προφθασε ο  Στρατος με την επεμβαση των Τεθωρακισμενων.
Απο την ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο Βεναρδος, λιγο πριν συλληφθει την ανοιξη του 1974, περασε στην υπο σχηματισμο ακομη τοτε ΕΟ17Ν.
Η αλητεια και ο υποκοσμος παντοτε στρατολογουνται απο την Εθνοπροδοτικη Αριστερα.
 
Καθηγητης Δρ.Νικος Χ.Χαρακακος

3 σχόλια

  1. πω πω τι παραληρημα και αυτο σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά όλα αυτά, αλλά η οκδε-σπάρτακος δεν υπήρχε τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αστα ρε Χαρακακο και το ποιοι ητανε προδοτες το ξέρουμε... τους γερμανούς το Εαμ τους έδιωξε, όχι οι χουνταλες σαν κι εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.