Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΑΚΡΥΑ...

Σε «ροντέο» μετέτρεψαν ένα μπαρ στο Επιτάλιο Ηλείας τρεις μεθυσμένοι Αλβανοί, οι οποίοι έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και μάλιστα απεί...


Σε «ροντέο» μετέτρεψαν ένα μπαρ στο Επιτάλιο Ηλείας τρεις μεθυσμένοι Αλβανοί, οι οποίοι έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και μάλιστα απείλησαν με «Καλάσνικοφ» την ιδιοκτήτρια όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Οι δράστες διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όταν ξαφνικά άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν την ιδιοκτήτρια, να πετούν καρέκλες και τραπέζια στο δάπεδο και να σπάζουν μπουκάλια μπύρας.

Όταν οι άλλοι θαμώνες τους ζήτησαν να φύγουν, ένας από αυτούς πήγε στο αυτοκίνητό του και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ ένα «Καλάσνικοφ» το οποίο έστρεψε πάνω στην ιδιοκτήτρια του μπαρ. Όμως, ένας από τους συντρόφους του παρενέβη και απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι τρεις αλλοδαποί μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε όσα συνέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι αστυνομικοί τους βρήκαν στο Καλλίκωμο όπου διαμένουν και τους συνέλαβαν, αλλά δεν βρήκαν το όπλο για το οποίο είχαν μιλήσει η επιχειρηματίας και οι άλλοι θαμώνες.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για φθορές ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια Πύργου. protothema.gr

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.