Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΑΡ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ...!!!

"Κάθε ημέρα που περνάει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Οι πρακτικές και η ρητορική τους επιβεβα...


"Κάθε ημέρα που περνάει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Οι πρακτικές και η ρητορική τους επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τους πολιτικούς απογόνους των πιο σκοτεινών πλευρών της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά σχετικά με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και προσθέτει:

"Εκτός από τον Χίτλερ, «νοσταλγούν» τα ξερονήσια, τις φυλακές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ας αντιληφθούν ότι η δημοκρατία και ο προοδευτικός κόσμος δεν θα ανεχτούν άλλο τη ναζιστική ιδεολογία τους, τη φασιστική συμπεριφορά τους. Θα υψώσουν τείχος απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής".

4 σχόλια

  1. O προοδευτικός κόσμος είναι ο ερυθρός φασισμός της ΔΗΜΑΡ. Η χειρότερη μορφη φασισμού όπως απέδειξε η ιστορία. Δημοκρατία για τη ΔΗΜΑΡ σημαίνει το παλιό σύνθημα: "Kουλη, ξεκίνα σε θέλει όλη η Κίνα".


    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIS VLAKIES POY EKANE O PAPADOPOYLOS DEN THA TIS KANEI I XRYSI AYGI!!!! TOYS HORTASE FAGITO!!! EKTELESI STIN PLATEIA STA TOMARIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μαλάκες αριστεροι του κώλου. Ξερονήσια και στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλετε εσείς. Είναι στα γονίδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο την δεκαετια του 1990 αριστεροδεξιοδημοκρατες ταλαιπωρειτε τον ελληνικο λαο με τις βρωμιες σας.εσεις και οχι η χ.α ηταν που μπαινατε στα σπιτια οσων εβλεπαν τα εγκληματα σας,κατα της ελληνικης κοινωνιας.μεχρι και βιασμους κανατε,για να εκφοβιζετε τον λαο και να μην μιλαη.κι αν καποιος διανοειτο να παη στα δικαστηρια εκει εσπαγε τα μουτρα του.η τρελλο τον εβγαζαν η τον τρελλαιναν στα εξοδα.ολοι στο κολπο.φοβαστε την χ.α και εχετε ξεσηκωσει την οικουμενη.αν κι αυτοι μας προδωσουν τοτε θα χαθουμε ολοι μαζι,σκουληκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.