Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ...!!! ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ...!

Την ανεξάρτητη κάθοδο του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις εκλογές προανήγγειλε επί της ουσίας, μιλλωντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Α989,...

Την ανεξάρτητη κάθοδο του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις εκλογές προανήγγειλε επί της ουσίας, μιλλωντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Α989, ο Αλέκος Αλαβάνος, απορρίπτοντας ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ.

«Έχω διαχωρίσει το δρόμο μου από το ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Μετώπου, ενώ κατέστησε σαφές ότι το κίνημά του δεν έχει κοινά στοιχεία με τη ΔΗΜΑΡ.

«Τι σημαίνει σήμερα συνένωση των δυνάμεων της αριστεράς; Τι κοινό θα μπορούσαμε να έχουμε εμείς με τη ΔΗΜΑΡ;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω στη συλλογική ηγεσία και στη δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών. Έχω διακρίνει ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια στον κόσμο» πρόσθεσε.

«Είχα διαβάσει ότι η Ελλάδα θα πάει σε εμφύλιο πόλεμο και δεν το κατάλαβα τότε, αλλά τώρα το καταλαβαίνω», είπε ακόμη ο κ. Αλαβάνος, τονίζοντας ότι «η οργή δε χρειάζεται να είναι τυφλή και μέσα στην κοινωνία η μια κατηγορία να απαξιώνει την άλλη. Αυτή η απαξίωση της πολιτικής είναι ένα φαινόμενο, όχι μόνο ελληνικό και θέλει απάντηση με μια ριζική αλλαγή των κανόνων της πολιτικής».

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.