Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΤΟΥΣ...

Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθον...


Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δίπλα τους ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κωστής Στεφανόπουλος και παραδίπλα ο Αλέξης Τσίπρας.

Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα κάθεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παρών είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα. Στα αριστερά της, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Παρόντες είναι ακόμα ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος και πραγματοποίησε ομιλία.

Επίσης, διακρίναμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά και ο Αχιλλέας Καραμανλής. enikos.gr

3 σχόλια

  1. ενα ...μελλοντικο στιγμιοτυπο απο τις φυλακες του Κορυδαλου! στη θεση του κινεζου διπλωματη θαναι αφγανοπακιστανοι καλοβαραδες βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ7 Μαρτίου 2013 στις 12:43 π.μ.

    ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ (ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ 'Η ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΑΡΧΕΣ" ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ,ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑ(Β)ΡΙΟΣ...ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΕΣ,ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Ξ Υ Δ Ι ΚΑΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.