Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.... Μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία εκφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Κωνσταντίν...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ....
Μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία εκφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την αναφορά του στον Εθνάρχη λέγοντας "ας πω κι εγώ με τη σειρά μου τι σήμαινε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για εμένα. Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πτυχές της πολιτικής του με κύριες αναφορές στην εξωτερική πολιτική και την ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση την ώρα που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός άλλοι φώναζαν συνθήματα εξαπολύοντας το καρφί του για το ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην πολιτική του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο εσωτερικό της χώρας και την αντιμετώπιση του μετεμφυλιακού κλίματος αλλά και του μεταδικτατορικού. Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν μεγάλος ηγέτης και καλός καπετάνιος αφού αγκάλιασε φίλους και εχθρούς.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα στέλνοντας ένα μεγάλο καρφί στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ισχυρίστηκε οτι ο Καραμανλής που γύρισε από το Παρίσι ήταν διαφορέτικός, υποστήριξε οτι ο Καραμανλής ήταν ίδιος απαριθμώντας στη συνέχεια τις αρετές της πολιτικής του Καραμανλή πριν την επταετία.

http://www.parapolitika.gr

1 σχόλιο

  1. Και η Κυπρος ειναι Ελληνικη ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ

    Εκει ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΑΚΡΥ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.