Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

23 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 42 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!! ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ", ΑΡΕΝΑ ΤΟ ΟΑΚΑ...!!!

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. – Πανθρακικός, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α και λίγο πριν...



Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. – Πανθρακικός, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α και λίγο πριν τη λήξη, ομάδες οπαδών εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και προσήχθησαν άλλα τριάντα εννέα (39) για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

δεκατέσσερα (14) άτομα ( εκ των οποίων 6 ανήλικοι), στον εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, γιατί μετά την διακοπή του αγώνα επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα,.

μία (1) ημεδαπή γιατί κατά την προσέλευσή της στο Στάδιο κατείχε δύο (2) καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν δύο (2) αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Eν τω μεταξύ

Πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα και προσήχθησαν άλλα τρία (3).

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

τέσσερις (4) ημεδαποί οι οποίοι στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα,

δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι εντός αυτοκίνητου με το οποίο μετέβαιναν στο γήπεδο κατείχαν μία (1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), μια (1) κροτίδα και δώδεκα (12) κυνηγετικά φυσίγγια.

ένας (1) ημεδαπός γιατί κατείχε δύο (2) φωτοβολίδες και άλλος ένας (1) ημεδαπός γιατί κατείχε ένα (1) πλαστό εισιτήριο διαρκείας.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.