Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ 70ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ‼!

Σάλο προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού που αποκαλύπτει το neakriti.gr με πρωταγωνιστή έναν 70χρονο σεσημασμένο παιδόφιλ...


Σάλο προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού που αποκαλύπτει το neakriti.gr με πρωταγωνιστή έναν 70χρονο σεσημασμένο παιδόφιλο.

Το περαστικό, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε την Πέμπτη, ωστόσο κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφενός, κατά την επίσημη εκδοχή, για να μην ενταθεί η ανησυχία που προκάλεσαν τα κρούσματα παρενόχλησης μαθητών που καταγγέλθηκαν στο Λασίθι, αφετέρου για να παρακαμφθεί ο σκόπελος της εξέλιξης της υπόθεσης.

Θύμα του 70χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για όμοιες πράξεις, έπεσε ένα 11χρονο αγοράκι. Όπως περιέγραψε έντρομο το παιδί στους γονείς του, το εγκλώβισε σε απόμερο σημείο όπου ξέσπασε τις αρρωστημένης ορέξεις του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν το περιστατικό στην ασφάλεια, ζητώντας όπως είναι φυσικό διακριτικότητα, όχι όμως και ατιμωρησία.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όμως παρά το βεβαρυμμένο ιστορικό του, ο 70χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας έκρινε πως δεν υπήρχαν ικανά στοιχεία για να οδηγήσουν την υπόθεση σε διαφορετική εξέλιξη, καθώς η δικογραφία δεν περιείχε την στοιχειώδη σε τέτοιες περιπτώσεις κατάθεση του παιδιού.makeleio.gr

------------------------------

2 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΑΤΕ;ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεχετε τι γραφετε.
    Ο Αθανασιος Διακος ειναι Ιερο Προσωπο του Ελληνισμου και ΔΕΝ ξεφτιλιζεται απο κανεναν!
    Ποσο μαλλον απ αυτην την βρωμα!



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.