Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΩΜΙ ΕΛΗΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΗΑ...! ΒΑΜΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΙΑ Η ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, η βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα – Μισ...


Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, η βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η θέση του εκπροσώπου Τύπου στο κόμμα της ΝΔ ήταν ορφανή από τη στιγμή που ο Γιάννης Μιχελάκης, ο τελευταίος που βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση, εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας.

Στην προσωπική της ιστοσελίδα η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έχει σε πρώτη θέση την Αννα Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας. Η κ. Ασημακοπούλου, είναι βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967 και είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Παπαϊωάννου.

Αντιδήμαρχος στα Γιάννενα

Από το 2007 η κυρία Ασημακοπούλου είναι δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων και χρημάτισε ακόμη και αντιδήμαρχος αρμόδια για τα ευρωπαϊκά προγράμματα με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων (2007-2009) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» (2004-2010) και Διευθύντρια από το 1994 του Ιδρύματος ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ.

1 σχόλιο

  1. ναι περιμενετε τωρα κοροιδα να σωθητε από τα σκουληκια της ΝΔ. Η αμφιχειρη μαλακια μας εφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.