Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΕΡ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ

Η πληροφορία είναι απολύτως διασταυρωμένη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαρά σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον καθηγητή ...


Η πληροφορία είναι απολύτως διασταυρωμένη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαρά σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον καθηγητή Βασίλειο Μαρκεζίνη από τον οποίο του ζήτησε να συμμετάσχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα σε κορυφαίο, όχι όμως παραγωγικό, υπουργείο. Ο Σαμαράς και παλαιότερα είχε στα πλάνα του τον καθηγητή ο οποίος όμως είχε αποφύγει να πάρει ενργό θέση στα πολιτικά πράγματα, κάτι που τώρα φαίνεται πως έχει αντιστραφεί. Σε αυτό συνετέλεσε η σοφδρή επιθυμάι του πρωθυπουργού να είναι στο νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.
Ο Μαρκεζίνης είναι σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, μία διεθνής προσωπικότητα η οποία μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στο έργο της, όσο και στην εικόνα της.

parapolitika.gr

1 σχόλιο

  1. Ο Σαμαράς είναι ένας πολιτικάντης, που δεν διαφέρει σε τίποτε από τους άλλους του είδους του, αυτής της βρωμερής γενιάς επαγγελματιών πολιτικών, που ανεφύη και εξετράφη μετά την μεταπολίτευση. Βασίζεται κι αυτός στα πυροτεχνήματα και σε μια στρατιά στρατευμένων "αγιογράφων", που στην σύγχρονη πολιτική ορολογία λέγονται image makers.

    Τελευταίο πυροτέχνημά του ήταν η δήθεν συλλογή στοιχείων για να απαιτήσει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία, που εκκρεμούν εδώ κι 60 χρόνια. Δεν βαριέστε.

    Τι να σού κάνει και ο Μαρκεζίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.