Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ Η "ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ..." ΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ...

Η πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, Ελένη Ράικου, και κολλητη του γνωστου Δελλατολα που διωκεται για ξεπλυμα μαυρου χρηματο...

Η πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, Ελένη Ράικου, και κολλητη του γνωστου Δελλατολα που διωκεται για ξεπλυμα μαυρου χρηματος (θα τον ελεγξει κιολας;) διαδέχεται τον Γρηγόρη Πεπόνη στη θέση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος.

 Η 49χρονη Ελένη Ράικου ορίστηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο πρώτη εισαγγελέας Διαφθοράς της Αθήνας, μια νέα θέση που δημιουργήθηκε θα περιλαμβάνει ειδικό τμήμα υπό την εισαγγελέα που θα ερευνά υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκονται λειτουργοί του Δημοσίου και αξιωματούχοι. Η κ.Ράικου μεταξύ άλλων υπήρξε στο παρελθόν η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στην μεγαλύτερη εισαγγελία της Ελλάδας.

 Tο ΑΔΣ τοποθέτησε, επίσης, στη θέση του εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, τον εισαγγελέα Αργύρη Δημόπουλο, ενώ όρισε εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurojust τον εισαγγελέα Νίκο Ορνεράκη, εισαγγελέα αρμόδιο για θέματα ρατσιστικής βίας. Τέλος, ο εισαγγελέας Εφετών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προήχθη σε αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. newsit.gr

2 σχόλια

  1. Ελενη μου. Ελενη μου! Ελενη μου!!! ΕΣΥ Θα εκδοσεις το ενταλμα συλληψης του Βενιζελου για τις κλοπες και της απατες? Θα γινεις εισαγγελεας διαφθορας? Η μηπως Εισαγγελεας ΤΗΣ Διαφθορας? Τι θα πεις Ελενη μου, για το νεο νομοσχεδιο των Σαμαροβενιζελων που κουκουλωνουν τα εκατονταδες εκατομμυρια που δανειστηκαν τα κομματα τους απο τις τραπεζες, αγυριστα στον Ελληνικο λαο που χρησιμοποιησαν για την προεκλογικη πλυση εγκεφαλου? Και αυτο το ενταλμα θα το εκδωσεις εσυ? Συγχαρητηρια Ελενη μου. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαγγελέας της διαφθοράς και της διαφοράς.Πονάει,πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.