Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 22ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...

Στη σύλληψη ενός 22χρονου άνδρα που φέρεται να συνδέεται με την απόπειρα δολοφονίας ενός Γάλλου στρατιώτη στο Παρίσι προχώρησε την Τετάρ...


Στη σύλληψη ενός 22χρονου άνδρα που φέρεται να συνδέεται με την απόπειρα δολοφονίας ενός Γάλλου στρατιώτη στο Παρίσι προχώρησε την Τετάρτη η γαλλική αστυνομία μεταδίδει το CNN.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για τον 22χρονο που συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο 22χρονος που συνελήφθη στην περιοχή Ιβελίν, είναι οπαδός "του παραδοσιακού δηλαδή του ριζοσπασιτικού ισλάμ, εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια".

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για έναν "οπαδό του τζιχάντ", δήλωσε πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, η οποία βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η έρευνα θα δείξει πότε ο άνδρας αυτός προσχώρησε στον τζιχάντ. Ως τη στιγμή της επίθεσης ο συλληφθείς ήταν γνωστός στην αστυνομία κυρίως για κλοπές.

Φέρεται να προσπάθησε να αντιγράψει την επίθεση που έγινε από δυο ισλαμιστές εναντίον Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο.

Στο Παρίσι, ο στρατιώτης έκανε περιπολία στην περιοχή La Defense και δέχτηκε επίθεση από πίσω με μαχαίρι. Η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες παρακολούθησης και οι εικόνες είναι καθαρές.
Η αστυνομία εκτός από τις εικόνες αυτές έχει στην κατοχή της και μια τσάντα που εγκατέλειψε ο δράστης, η οποία περιέχει ένα μαχαίρι και ένα μπουκάλι ποτού, στοιχεία τα οποία επέτρεψαν την αναγνώρισή του, κυρίως χάρη στην εξέταση DNA.

 Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Άμυνας, ο άνδρας που επιτέθηκε στον στρατιώτη φορούσε κελεμπία. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.