Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Χ.Α.Α ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4%

Πιεστική έως αφόρητη παραμένει η εικόνα της αγοράς καθώς η κατάρρευση τριών τραπεζικών μετοχών συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, δίχ...


Πιεστική έως αφόρητη παραμένει η εικόνα της αγοράς καθώς η κατάρρευση τριών τραπεζικών μετοχών συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, δίχως να σημειώνεται καμία αντίδραση.

Η πτώση είναι βίαιη αφού ξεπερνά το 4,43% διαλύοντας και τα πρόσφατα υψηλά επίπεδα τιμών που είχαν καταγραφεί σε ορισμένες μετοχές. Μοναδικό θετικό γεγονός είναι οι όγκοι συναλλαγών στις τράπεζες με την Εθνική να καταγράφει συναλλαγές 26 εκατ. τεμαχίων και πτώση 26%.

Οι ξένοι συνεχίζουν να αποκτούν μετοχές καθώς φέρουν πάνω τους τα warrants των οποίων η αξία δεν είναι εύκολο να αποτιμηθεί.

Για ορισμένα funds είναι το μεγαλύτερο στοίχημα. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να λησμονείται ότι, οι επενδυτές της λιανικής δεν έχουν όλα τα χρήματα για την αύξηση κεφαλαίου, έτσι μοιραία κάποιοι οδηγούνται σε πωλήσεις μετοχών.

Ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν πριν από λίγο στις 1084 μονάδες σημειώνοντας πτώση 4,5%. Πάνω από 66 εκατ. μετοχές τα τεμάχια που έχουν αλλάξει χέρια στην Τράπεζα Πειραιώς, η μετοχή της οποίας χάνει 21%. Βουτιά 5,49% στην μετοχή της Coca- cola η οποία με λίγα κομμάτια επηρεάζει το σύνολο της αγοράς.

Πάνω από 4,95% χάνει ο ΟΤΕ, στον οποίο έχουν διακινηθεί περί τα 871 χιλιάδες τεμάχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.