Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα (ίσως και το μόνο…) που θέτουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στις συναντήσεις τους με τους πολιτικάντηδες του σάπιο...

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα (ίσως και το μόνο…) που θέτουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στις συναντήσεις τους με τους πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου της δυστυχίας μας; Η Χρυσή Αυγή!

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτάρεσκα, για να δείξουμε ότι το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή έχει συνταράξει το παγκόσμιο κατεστημένο, το λένε οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες, σε κρίσεις… λογοδιάρροιας. Προχθές το βράδυ, λοιπόν, είπε ο Ευάγγελος (ο επονομαζόμενος «Ντούτσε»…) σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ και στη (συντρόφισσα) Έλλη Στάη:

«Θα είναι θρίαμβος της Χρυσής Αυγής αν δεν ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η Δημοκρατία θα φανεί παθητική και υποχωρούσα. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι θέμα αξιακό, λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, πρέπει να προστατευτεί ο πυρήνας της δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή γελάει σε βάρος μας επειδή δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Το πρώτο θέμα που μας θέτουν στις διεθνείς επαφές είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει πλήρη νομοθεσία; Θα είναι ιστορικό λάθος αν δεν ψηφίσει η ΝΔ στη Βουλή. Είναι αφελείς οι Ευρωπαίοι που μας ζητούν να συμπληρώσουμε τη νομοθεσία μας;».

Γιατί άραγε τρέμουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές (τοκογλύφοι) την Χρυσή Αυγή, και αδιαφορούν παντελώς για τους υπόλοιπους… αντισυστημικούς του πολιτικού μας στερεώματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κόμμα Καμμένου κ.τ.λ.); Οι απαντήσεις δικές σας…

ethnikismos.net

2 σχόλια

  1. Emeis oi Ellhnes to prwto mas melhma eine na fugoun oi KLEFTES TOU PASOK (laikh Rhsh),na dikastoun-na fulakistoun kai na katasxe8h h periousia tous WRE BENIZELO!!!
    kai o mousolini eBaze orous ston Metaksa kai phre thn apanthsh tou,eseis giati pate me ta pantelonakia "katw"?
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.