Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...!

Αντιδρούν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο στα λεγόμενα του επικεφαλής του κόμματος στο νότο Vioment Karag...

Αντιδρούν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο στα λεγόμενα του επικεφαλής του κόμματος στο νότο Vioment Karagjozi.

Ο επικεφαλής υποψήφιος της λίστας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην περιφέρεια Αργυρόκαστρου Muharrem Guçe αντέκρουσε χθες εξ ονόματος των 1130 μελών του κόμματος τη δήλωση του επικεφαλής της συμμαχίας για τη νότια Αλβανία Vioment Karagjozi σύμφωνα με την οποία η επιλεκτική επιλογή και χωρίς διαβουλεύσεις με την τοπική ηγεσία για τον καταρτισμό της λίστας υποψηφίων στο Αργυρόκαστρο τον ανάγκασε να δηλώσει ότι οι ψήφοι τους θα πάνε στο αριστερό συνασπισμό.

Σύμφωνα με τον Guçe η δήλωση Karagjozi που έγινε στα τοπικά ΜΜΕ είναι ψευδής. Μεταξύ άλλων ο Guçe δήλωσε ότι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία είναι ζωτική δύναμη, και για αυτό εκείνοι που επιδιώκουν να την ποδοπατήσουν πρέπει να προσέχουν. Σύμφωνα με αυτόν οι προσπάθειες λασπολόγησης της συμμαχίας πέφτουν στο κενό και δεν κάνουν τίποτε άλλο πάρα να την γιγαντώνουν στα μάτια της κοινής γνώμης.

Ο δεύτερος στη λίστα υποψηφίων Zaçe Islami είπε ότι δεν έχει επιστραφεί καμία κάρτα μέλους. Τόνισε δε ότι ο Karagjozi έχει προσεγγιστεί από άλλα κόμματα στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καταπολέμηση της Συμμαχίας με προπαγανδιστικά μέσα.

Στις εκλογές της 23ης Ιουνίου η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε συμμαχία με συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων κατεβαίνοντας μόνη στις εκλογές, διαλαλώντας μια θεαματική νίκη που σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος αυτού Kreshnik Spahiu θα αποφασίσει και το μέλλον της επόμενης διακυβέρνησης.aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.