Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ...!!!

Mετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και για να τιμηθεί η επέτειος της μάχης της Κρήτης την Κυριακή 26 Μάιο...


Mετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και για να τιμηθεί η επέτειος της μάχης της Κρήτης την Κυριακή 26 Μάιου στις 18.30 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα εκτελεστεί στο αεροδρόμιο του Μάλεμε πτήση επίδειξης (demo flight) από αεροσκάφος F-16, Block 52+ της 115 Πτέρυγα Μάχης, την οποία θα παρουσιάσει ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 "ΖΕΥΣ".

Το βίντεο είναι από την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 "ΖΕΥΣ" στο πλαίσιο του τετραήμερου εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο.

1 σχόλιο

  1. Είχε βγάλει μάτια το παλικάρι τότε. Μέχρι και οι κουκουέδες ανατρίχιασαν. Είχαμε βγεί έξω όλοι απ τη δουλειά και χαζεύαμε(χαζέψαμε. Δε δείξατε όμως τη βουτιά. Ανέβηκε στο "Θεό" και έκανε ένα βύθισμα που έκοβε ανάσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.