Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ "ΞΑΛΑΦΡΩΣΑΝ" ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥ

Ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας από την 42χρονη οικιακή βοηθό του και Αλβανό συνεργό της που του...ξάφρισαν τις χρυσές λίρες του σε χωριό ...

Ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας από την 42χρονη οικιακή βοηθό του και Αλβανό συνεργό της που του...ξάφρισαν τις χρυσές λίρες του σε χωριό της Δράμας. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συνελήφθησαν μία 42χρονη και ένας 33χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Ο 33χρονος, αλβανικής καταγωγής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ενεργώντας μετά από προτροπή της 42χρονης Ελληνίδας, μπήκαν στο σπίτι του 71χρονου και με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν 15 χρυσές λίρες Αγγλίας και το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προηγηθεί άλλο περιστατικό τις προηγούμενες ώρες. Η 42χρονη, η οποία, κατά το παρελθόν, είχε εργασθεί στο σπίτι του 71χρονου ως οικιακή βοηθός, τον απομάκρυνε από το σπίτι του για κάποιες ώρες, κατά τις οποίες οι άλλοι δύο δράστες, σε συνεννόηση μαζί της πήγαν, προκειμένου να αφαιρέσουν τις χρυσές λίρες. Μάταια έψαχναν οι δράστες, μιας κια δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις λίρες, επομένως αποχώρησαν. Αργότερα, τα δυο αυτά άτομα επέστρεψαν και πάλι στο σπίτι, την ώρα που βρίσκονταν ο 71χρονος με τη 42χρονη και διέπραξαν τη ληστεία.

Στην κατοχή των δύο δραστών που συνελήφθησαν βρέθηκαν πέντε χρυσές λίρες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.