Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΑΙΦΝΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΒΕΛΟΣ 1"

Ξαφνική επιθετική άσκηση Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος που περιλαμβάνει ρίψη Αλεξιπτωτιστών γίνεται τώρα ...η Άσκηση με την ονομασία &#...

Ξαφνική επιθετική άσκηση Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος που περιλαμβάνει ρίψη Αλεξιπτωτιστών γίνεται τώρα ...η Άσκηση με την ονομασία ''ΒΕΛΟΣ 1'' σχεδιάστηκε σαν επιθετική ενέργεια και είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζεται επιθετική ενέργεια σε επίπεδο ΓΕΕΘΑ ...

Η άσκηση διατάχθηκε το πρωί χωρίς καμιά ενημέρωση ...Οι Κομάντος επιβιβάστηκαν στο C-130 με πλήρες φόρτο χωρίς κάνεις να γνωρίζει το παραμικρό !

Μαζί με τους Κομάντος ''πέφτουν'' και ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΕΘΑ που σκοπο΄έχουν εκτός το να λάβουν μέρος στην Άσκηση να καταγράψουν τις Επιθετικές ενέργειες της ''2ας ΜΑΛ ''που ειναι ο κύριος κορμός της Άσκησης !

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από το Διοικητή ΒΣΣ Αντιστράτηγο Βερίγο Ζαχαρία, επιβαίνει σε αεροσκάφος C-130 της ΠΑ από όπου και παρακολουθεί άσκηση αερομεταφορές και ρίψης λόχου αλεξιπτωτιστών με την ονομασία "ΒΕΛΟΣ 1".

Στην άσκηση, συμμετέχουν η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) με στελέχη από το ΕΤΑ, τη ΔΥΚ, τη Ζ΄ ΜΑΚ, τη 31 ΜΕΕΔ, τη 2α ΜΑΛ, το 575 Τ/ΠΝ, τη ΣΧΑΛ και το 865 ΤΕΝΕΦ και προσωπικό των Δυνάμεων των Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Περισσότερο σε λίγο !

http://www.veteranos.gr

3 σχόλια

  1. Συγχαρητηρια αδερφια... Τιμη και αιμα σε εσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zaxarias Verigos : Αξιος, τίμιος, μάχημος, ακούραστος και δίκαιος Αξιωματικος. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε Οργανισμός είναι ένα εκκρεμές, που δουλεύει ακατάπαυστα με κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό. Πλην όμως, όταν το εκκρεμές πάψει να λαμβάνει ενέργεια απο το βηματοδότη του τείνει να σταματήσει. Λέμε τείνει, διότι δεν σταματάει, απλά κινείται περιστροφικά γύρω από τον εαυτό του, με ακανόνιστο ρυθμο. Εκείνη τη στιγμή, όση ενέργεια και άν του δώσει ο βηματοδότης αυτό αποκλείεται να ξεκινήσει στο επιθμητό επίπεδο και πλάτος ταλάντωσης που το έφτιαξε κάποτε ο κατασκευαστής του. Εκείνη τη στιγμή πρέπει το "αφεντικό " του εκκρεμούς να το πιάσει, να το ακινητοποιήσει και να το επαναφέρει στο επιθυμητό επίπεδο και πλάτος ταλάντωσης. Στη συνέχεια, το "αφεντικό " δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο από το να παρακολουθεί και να κουρδίζει τακτικά το εκκρεμές του. Είναι σίγουρο ότι ο βηματοδότης θα κάνει σωστά τη δουλειά του και το εκκρεμές θα ταλαντούται, δουλεύοντας "ρολόι".

    Η ενέργεια του Αρχηγού μας σήμερα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Σαν "αφεντικό" που γνωρίζει καλά τί θέλει από το εκκρεμές, το βάζει να δουλέψει και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα δουλέει "ρολόι".

    Κατόπιν των ανωτέρω, επιθυμώ να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου από τη θέση του Σμηνάρχου ε.ε. που υπηρετώ, διότι, καθώς βλέπω, ο κ. Αρχηγός δίνει τον τόνο και τον χρονισμό στο εκκρεμές που λέγεται Στρατός, (ο στρατός μας) και του δίνει το αρχικό πλάτος και το επιθυμητό επίπεδο ταλαντώσεως ώστε αυτό να λειτουργεί επωφελεία του Ελληνικού κράτους και του Έθνους μας. Επιπρόσθετα θεωρώ ότι με αυτή του την ενέργεια δίνει το σύνθημα σε κάθε αρχηγό σχηματισμού (από το επίπεδο του Λόχου - Μοίρας και πάνω) να κατεβεί στη βάση και να προσδιορίσει το Υπηρεσιακά επιθυμητό, όπως αυτό καθορίζεται από την πολιτική της Ηγεσίας μας και το Δόγμα του καθενός Σώματος.

    Μην ξεχνάει κανείς ότι ο Αλέξανδρος νίκησε το Δαρείο κι έγινε κύριος της Ασίας, επειδή ήταν πρώτος στη μάχη.

    Ας μιμηθούμε το παράδειγμα του Αρχηγού μας όλοι! Στρατιωτικοί και Πολιτικοί Υπάλληλοι αυτού του κράτους και τότε θα διαπιστώσουμε ότι όλα διορθώνονται, όλα είναι εφικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.