Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ 39 ΤΟΥ!!!

Προς το Ελληνικό Κράτος Προς την Ελληνική Κυβέρνηση Προς κάθε πολιτικό και δημόσιο παράγοντα Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, ...

Προς το Ελληνικό Κράτος
Προς την Ελληνική Κυβέρνηση
Προς κάθε πολιτικό και δημόσιο παράγοντα

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με το ελληνικό προξενείο στο Ντισελντορφ, με την πρεσβεία μας στο Βερολίνο και με το υπουργείο εξωτερικών στην Αθήνα. Έχω στείλει επανελλημένα e-mail ωστε κάποιος να βρεθεί να με βοηθείσει για την έκδοση δύο διαβατηρίων του δικού μου και του νεογένητου αβάφτιστου παιδιού μου (8 μηνών). Η βάφτιση του μικρούλη ειναι να γίνει, αν θα γίνει, τέλος Ιουλίου. Η υπάλληλος στο προξενείο μας στο Ντισελντορφ μου είπε οτι διαθέσιμο ραντεβού είναι για τις 18 Σεπτεμβρίου, κόντεψα να λυποθημίσω. Αναρωτήθηκα 4 μήνες μετά; Την ενημερώνω την κυρία οτι δεν μπορώ να περιμένω τόσο πολύ διότι πρέπει να ταξιδέψω οδικός στα τέλη Ιουλίου. Μου απαντάει οτι δεν γίνεται. Επίσης με ειρωνεύτηκε σε δική μου ερώτηση αν πρέπει να βγάλω γερμανικά διαβατήρια, μου απάντησε να πάω να βγάλω γερμανικά διαβατήρια ή να ταξιδέψω με αεροπλάνο.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Πρεσβεία στο Βερολίνο, το τηλέφωνο μιλάει συνεχώς. Το γραφείο του έλληνα Πρωθυπουργού, δεν έχει τηλέφωνο, τουλάχιστον στο διαδίκτυο δεν βρήκα ένα τηλεφωνικό νούμερο (χαχα... γιατι να έχει), ούτε e-mail. Μίλησα όμως με έναν υπάλληλο στο διπλωματικό γραφείο του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο εξωτερικών, διοτι ο κύριος Σταύρος Βασιλόπουλος, Πρέσβυς, δεν ήρθε στο τηλέφωνο. Γνωστά είναι αυτά, πάντα οι υπάληλλοι απαντούν. Ο άνθρωπος ήταν ευγενείς και μου πρότεινε να γράψω ένα γράμμα στον έλληνα Πρόξενο στο Ντισελντορφ και να ενημερωσω και το υπουργείο εξωτερικών. Κοινώς, “Νίπτω τας χειρας μου”.

Εγώ έστειλα ήδη ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην Γραμματεία του προξενείου στο Ντισελντορφ και ζητώ να απολυθούν όλοι. Ναι, έτσι, να απολυθούν όλοι. Καταλαβαίνω οτι το φόρτο εργασίας ειναι μεγάλο αλλα και το να υπηρετείς την χώρα σου στο εξωτερικό είναι ιερό καθήκον πάνω απο όλα, την ίδια στιγμή που άλλοι άνθρωποι χάνουν δουλειές, μεταναστεύουν ή αυτοκτονούν. Να κόψουν το κεφάλι τους να βρούνε λύση στα προβλήματα των ελλήνων μεταναστών.

Λοιπόν, ας το πολιτικοποιήσουμε το θέμα μου. Μην μου πείτε οτι δεν μπορώ να το κάνω, το έχω ακούσει και αυτό, μου είπαν: "θέλετε να μιλήσουμε για το πρόβλη σας ή θέλετε να κάνετε πολιτική" ΝΑΙ, θέλω να κάνω και πολιτική, διότι απο την στιγμή που σας εκλέγω έχω κάθε δικαίωμα να μιλώ, να σχολιάζω και να κρίνω την πολιτική σας και τους πολιτικούς της χώρας μου.

Όταν μας έχουν κάποιοι ανάγκη ζητούν την συμπαράστασή μας. Όπως έγινε και με την ΕΡΤ. Λυπάμαι για τους χαμηλόμισθους της ΕΡΤ και για αυτούς που πραγματικά πρόσφεραν έργο αλλα απο την άλλη μεριά, μια ζωή η ΕΡΤ ήταν στο πλευρό της κυβέρνησης και όλα τα βάφτιζαν επιτυχία. Τώρα ζητούν την συμπαράσταση του Λαού. Αυτοί εκει στο Μέγαρο, πότε έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ για τις αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας, για τις μεταναστεύσεις, πότε έκαναν ρεπορτάζ για τα προβλήματα της χώρας μας; Πότε πίεσαν την κυβέρνηση με τα ρεπορτάζ τους; Ποτέ δεν το έκαναν και τώρα φωνάζουν! Ετσι ειναι, όταν είσαι βολεμένος δεν περιμένεις να σε πάρει η μπόρα. Δρόμο όλοι τους στα τσακίδια, να αντικατασταθούν όλοι τους όπως και ο ανάξιος Πρωθυπουργός μαζί με τους δυο συνεταιρους του

Μετά κυρίες και κύριοι μην τα βάζετε με την Χρυσή Αυγή που ανεβάζει τα ποσοστά της. Ο κόσμος σας στέλνει κάθε μέρα μήνυμα και δεν το λαμβάνετε γιατι είστε ζώα, δοσήλογοι, προδότες, ανίκανοι, τεμπέλιδες, συμφεροντολόγοι και ατομιστές. Εγώ διαφωνώ σε πολλά πράγμματα με την Χρυσή Αυγή αλλα αυτή την στιγμή σας κάνει να φοβάστε και φαίνετε ο πανικός σας για πρώτη φορά μετά την ονομαζόμενη μεταπολίτευση.

Υπάρχουν στην Γερμανία 5 προξενεία και 1 πρεσβεία για σχεδόν 500.000 έλληνες οι οποίοι καταταλαιπωρούνται όταν έρχεται η ώρα να επικοινωνήσουν με το ελληνικό κράτος. το κλείσιμο προξενείων σημαίνει την απομάκρυνση των πολιτών απο την χώρα τους και μικραίνεις ακόμη περισσότερο την χώρα σου.

Πάμε στο ρητορικό ερώτημα. Αντε και εγώ προσπαθώ να βγάλω μία άκρη με την χώρα μου και να λύσω το πρόβλημα, τα παιδιά μου σε 20 χρόνια θα νοιάζονται εάν το προξενείο είναι 200 χιλιόμετρα μακριά και θα τρέξουν να εξυπηρετηθούν; Θα είναι πολύ εύκολο για αυτούς με μόνο μια μέρα αναμονή να βγάλουν γερμανικό διαβατήριο, όχι μόνο τα δικά μου παιδιά αλλα και των άλλων ελλήνων μεταναστών. Δηλαδή οι φωστήρες, οι αλήτες πολιτικοί απομακρύνουν και κόβουν όλες τις γέφυρες των ελλήνων με την πατρίδα τους. Και τα παιδιά των παιδιών μου θα λένε απλά οτι ο παπούς τους ήρθε απο την Ελλάδα, αν υπάρχει σε 40 χρόνια Ελλάδα.

Μην μου πείτε να μην βρίσω. Ειμαι 41 ετών και βαρέθηκα τα περι ευγένειας. Μετανάστευσα στα 39 μου απο ανάγκη διότι ή θα έπρεπε να αυτοκτονήσω ή θα σας έβαζα βόμβα στον πισινό σας. Όταν με αντιμετωπίζουν ευγενικά το ίδιο κάνω και εγώ, αλλα εδώ υπάρχει απαξίωση και αδιαφορία. Ντρέπομαι για τις μανάδες αυτών των πολιτικών και των δημόσιων παραγόντων που μεγάλωσαν αυτά τα τέρατα και ντρέπομαι για τις επιλογές του λαού μας ο οποίος εκπαιδεύτηκε απο αυτά τα τέρατα να ψηφίζει με βάση το ατρομικό του συμφέρον.

Εας επανέλθουμε στο θέμα μας. Η μη έκδοση διαβατηρίων σημαίνει οτι θα πρέπει να εκδόσω γερμανικά και για μένα δεν ξέρω εάν μου το επιτρέψει η συνείδησή μου!!! Ειμαι σε μεγάλο δίλημμα και πραγματικά είμαι απογοητευμένος απο αυτο το έκτρωμα που λέγετε Ελληνικό Κράτος.

Για ένα είμαι σίγουρος, οτι όπως εγώ έτσι και άλλοι συμπατριώτες μας ειμαστε απέναντι σας και με την πρώτη ευκαιρία που μπορεί να μας δωθεί θα σας τιμωρήσουμε παραδειγματικά.

Σας γνωρίζω ότι σε περίπτωση βλάβης εμού ή της οικογενείας μου, θα λάβω & εγώ μέτρα εις βάρος σας, θεωρώντας τις Υπηρεσίες σας ως εχθρό της Πατρίδας μου άρα & δικό μου, υπερασπίζοντάς τα ως Ελληνας Πατριώτης & τηρώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων. Και ας ειμαι στο εξωτερικό...

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Μουζίδης
Ένας “εξόριστος” νόμιμος μετανάστης, Έλληνας πολίτης, ακόμη
smouzidis@gmail.com


Υ.Γ.1 Βάλτε το κείμενό μου, εάν έχετε χώρο, όπως το έχω γραμμένω. Όποιος έχει πρόβλημα ας μου το πει σε εμένα. Ας ερθει εδώ στην γερμανία να δει πώς ζούμε, να δει τους νόμους ειδικά αυτούς που αφορούν την μετανάστευση και μετά να κοιτάξει τα δύο ελληνόπουλα παιδιά μου στα μάτια τους και τότε ας εξηγηθεί στα ίσια. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα, απο την στιγμή που λέω αλήθεια και αγαπώ όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ήρθε όμως η ώρα ο κάθενας να πάει στην θέση που του ανήκει.

Υ.Γ2 Συγχωρέστε μου κάποια ορθογραφικά λάθη αλλα γράφω αυτές τις γραμμές κάτω απο μεγάλη ψυχολογική φόρτιση.

2 σχόλια

  1. KAI EGW MASI SOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    KWSTAS LONDON!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas exoune kanonika ...grammenous...
    APO berolino pou meno 30 xronia tous gr.exo stilei 16afo na mou stiloune thn sintaksi edo, ke den exo labi apantisi APO kanenan
    exo stilei 16 hlektronika minimata ke .....t i p o t aa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.