Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΕΙ Ο Π. ΤΣΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ… ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!

Τα… ρέστα του έδωσε στο βραδινό δελτίο του mega-λου καναλιού της διαπλοκής την Παρασκευή το βράδυ ο Παύλος Τσίμας, κατά του συναγωνιστή ...


Τα… ρέστα του έδωσε στο βραδινό δελτίο του mega-λου καναλιού της διαπλοκής την Παρασκευή το βράδυ ο Παύλος Τσίμας, κατά του συναγωνιστή Κασιδιάρη, για τον… γνωστό λόγο (το «ολοκαύτωμα»). Σ’ ένα μπολσεβίκικο κρεσέντο, με το μίσος του να ξεχειλίζει, έλεγε και ξανάλεγε: «Σ’ αυτή τη χώρα, είναι ντροπή, είναι ύβρις, είναι ντροπή ακόμα και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Να έρχεται κάθε βλαμμένος και να αμφισβητεί το ολοκαύτωμα. Η αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος δεν είναι ποινικό αδίκημα, είναι βαρύτερο από ποινικό αδίκημα…».

Ποιος, όμως, είναι ο συστηματικός λασπολόγος-τερατολόγος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών; Πρόκειται για πρώην (;) «επαγγελματία κομμουνιστή», δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» και του 902 και μετέπειτα διευθυντή της κομμουνιστικής εφημερίδας «Πρώτη», ο οποίος τη δεκαετία του ’90 ανακάλυψε την… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας και έκτοτε θριαμβεύει στα πιο καθεστωτικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, πουλώντας… σοσιαλιστικό ρεαλισμό και κάνοντας γερές κονόμες.
Ωστόσο, το θέμα είναι άλλο: μπορεί να μιλάει για τους αμφισβητίες του ολοκαυτώματος κάποιος που αμφισβήτησε το… πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ; Ήταν το 1986, όταν έγινε το φοβερό πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ της τότε ΕΣΣΔ, κι ενώ η Ελλάδα και η Ευρώπη ολόκληρη είχε (δικαιολογημένα) πανικοβληθεί για τις επιπτώσεις της… σοσιαλιστικής μόλυνσης, ο σύντροφος Παύλος επιχείρησε να μας καθησυχάσει, εις το όνομα του… σοσιαλισμού.

Έγραφε, λοιπόν, σχετικά στον «Ριζοσπάστη» της 24/7/86: «Ξέρουμε τώρα με ακρίβεια πως φτάσαμε στο ατύχημα του Τσέρνομπιλ. Ξέρουμε, επίσης με ακρίβεια, τα όρια της μόλυνσης που προκλήθηκε και που περιορίζεται γύρω από το Τσέρνομπιλ, χωρίς να δικαιολογεί τις εξάρσεις του κομπογιαννίτικου πανικού που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα».

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο σύντροφος Παύλος είναι γεννημένος το 1953 (όταν πέθανε το ίνδαλμά του, ο Στάλιν), άρα έχει πιάσει τα 60. Παρ’ όλα αυτά, η κώμη καθώς και το μουστάκι του είναι μαύρα (σαν την ψυχή του…). Πως τα καταφέρνει, αφού είναι σιγουρότατο πως… δεν τα βάφει; Λέτε να έχει ανακαλύψει το μυστικό της… αιώνιας νεότητας;

ethnikismos.net

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.