Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ... ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΔ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ... ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!

Δεκτή έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ την πρόταση του Φώτη Κουβέλη για απόσυρση των δύο ...

Δεκτή έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ την πρόταση του Φώτη Κουβέλη για απόσυρση των δύο υπουργών και των ισάριθμων υφυπουργών του κόμματος από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι υπουργοί παραιτούνται, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση της υφυπουργού υγείας Φ. Σκοπούλη: «Τέλος, φεύγουμε από την κυβέρνηση».

Την απόφαση είχε προαναγγείλει, μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, ο οποίος ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ θα αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση.

3 σχόλια

  1. Ήτοι, αποσύρουν και τον Ρουπακιώτη (επιτέλους), τον πιο ανίκανο υπουργό δικαιοσύνης, που δημιούργησε και όλη αυτή την ανόητη ιστορία με τον "αντιρατσιστικό" νόμο.

    Δεν είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί από μόνος του, μετά τις τόσες αποδράσεις κακοποιών από τις φυλακές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα κου@αλιτσες,που πηρατε χαμπαρι οτι θα γινουν εκλογες, την κανετε με ελαφρια πηδηματακια ολοι οι δημοκρατες, εεεεεεεεεε???????????????αμμμμμμμμμμ δεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! ο λαος εχει μνημηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!θα παρετε και εσεις οτι πηρε το παντοδηναμο πασοκ,και η νεα δημοκρατια!!!! απο τα τρια το μακρυτερο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τωρα τι θα κανουμε εμεις χωρις τον Ρουπακιωτη;;..μπουυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.