Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

Την ίδια ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών του παγκόσμιου σατανά εκφράζει την… ανησυχία των ΗΠΑ «για την υπερβολική βία από πλευράς αστυνομίας κ...

Την ίδια ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών του παγκόσμιου σατανά εκφράζει την… ανησυχία των ΗΠΑ «για την υπερβολική βία από πλευράς αστυνομίας και για τον πολύ μεγάλο αριθμό των τραυματιών» στην Τουρκία, που η Ε.Ε. (των μονοπωλίων…) διαπιστώνει «δυσανάλογη χρήση αστυνομικής βίας», που η Διεθνής Αμνησία μιλάει για «επαίσχυντη αστυνομική βία» και ο εκπρόσωπος της απαίσιας Μέρκελ για «ξεκάθαρο δικαίωμα των πολιτών στην έκφραση και το συνέρχεσθαι», καθιστώντας ολοφάνερο και στους… αόμματους ακόμα ποιοι κρύβονται πίσω από την «τουρκική άνοιξη», το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαδηλώσεις «αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Τουρκίας».

Έτσι, χθες το απόγευμα, διοργανώθηκαν στην Αθήνα δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις υπέρ των κεμαλιστών, από τους… παλιούς τους συμμάχους (από το 1922!), τους εν Ελλάδι αμερικανοκομμουνιστές.



Τον… σφυγμό των συγκεντρώσεων που έκαναν τα σκυλάκια του αμερικανοσιωνισμού και του συμμάχου του, κεμαλισμού, δίνουν αναιδώς οι ίδιοι στις ιστοσελίδες τους. Ας τον παρακολουθήσουμε:

«Στη συγκέντρωση ξεχωρίζουν τρία πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Το ένα γραμμένο στα ελληνικά που γράφει “Καταγγέλλουμε την εισβολή των δυνάμεων καταστολής στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας” και τα άλλα δύο γραμμένα στα τουρκικά και τα αγγλικά που γράφουν “Αλληλεγγύη στην πάλη του τουρκικού λαού. Αλληλεγγύη στο ΚΚ Τουρκίας”. Επίσης οι διαδηλωτές κρατούν ένα μεγάλο λάβαρο του ΚΚ Τουρκίας. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα όπως “Έλληνες και Τούρκοι εργάτες ενωμένοι, στον καπιταλισμό ποτέ υποταγμένοι”, “Αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό, κόντρα στα μονοπώλια και τον αυταρχισμό”, “Καμία υποταγή στον καπιταλισμό, αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό”».

«Δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη για την απαγόρευση θυροκόλλησης ψηφίσματος στην τουρκική πρεσβεία από την ΕΛΑΣ. Οι συγκεντρωμένοι, με ιδιαίτερο παλμό, φωνάζουν συνθήματα αλληλεγγύης στον τούρκικο λαό. Τύμπανα δίνουν τον τόνο στη συγκέντρωση, στην οποία συμμετέχουν αρκετοί Τούρκοι που φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης Ερντογάν. Το πανό τους γράφει “Ελεύθερη Τουρκία”. Οι Νέοι/Νέες ΣΥΡΙΖΑ κρατούν πανό που γράφει “Λισαβόνα, Σύνταγμα, Ταξίμ – Οι λαοί παλεύουν για δημοκρατία και αλληλεγγύη”. Η Τουρκία συγκλονίζεται από ένα μεγαλειώδη λαϊκό ξεσηκωμό για ελευθερία και δικαιοσύνη. Παρά την κτηνώδη καταστολή της κυβέρνησης Ερντογάν, οι διαδηλωτές επιμένουν να βρίσκονται στο δρόμο, επιμένουν να αντιστέκονται. Δεν πρέπει να μείνουν μόνοι! Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τη διεθνιστική αλληλεγγύη μας. Το Ταξίμ είναι και δικιά μας πλατεία. Από τη Λισσαβώνα μέχρι το Ταξίμ, τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι λαοί!».


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.