Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΦΟΔΡΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΞΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

- 'Αλλη μια νύχτα σφορδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας - Πλημμύρισε η πλατεία Ταξίμ και το κέντρο της Άγκυρας - Ερν...



- 'Αλλη μια νύχτα σφορδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας
- Πλημμύρισε η πλατεία Ταξίμ και το κέντρο της Άγκυρας
- Ερντογάν: Δώστε ένα μάθημα στους διαδηλωτές
- "Ο Σόρος προσπαθεί να με ανατρέψει"
- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Εξι Τουρκοι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν στην Τουρκία κατα τη διάκεια των διαδηλώσεων των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Hurriyet».

Οπως γράφει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί δεν άντεξαν την πίεση από την κατακραυγή αλλά και τις πολύωρες υπηρεσίες τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ένωσης Αστυνομικών, Φαρούκ Σεζέρ , πολλοί συνάδελφοί του που μεταφέρθηκαν από άλλες πόλεις στην Κωνσταντινούπολη, αναγκάζονται να κοιμούνται σε παγκάκια, πάνω στις ασπίδες τους ή σε χάρτινα κουτιά.Κάποιοι από αυτούς μάλιστα κάνουν συνεχόμενες βάρδιες 120 ωρών, νηστικοί.



Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, το βράδυ του Σαββάτου, ομάδα φιλοκυβερνητικών διαδηλωτών άρχισε να πετάει πέτρες σε πορεία αντικυβερνητικών διαδηλωτών στα Άδανα στη νότια Τουρκία. Η αστυνομία απομάκρυνε από την περιοχή γυναίκες και παιδιά, αλλά οι δύο ομάδες συνέχισαν να συγκρούονται με πέτρες και ξύλα.



Στο κέντρο της Άγκυρας η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και έκανε χρήση κανονιών νερού για να διαλύσει 5.000 διαδηλωτές.



Οι δυνάμεις της τάξης καταδίωξαν τους διαδηλωτές που κατέφυγαν στα δρομάκια γύρω από την πλατεία, νευραλγικό κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας.



newsit.gr

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.