Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Τελικά και το Dailymotion "έριξε" την πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την ξαναδημοσιεύουμε από εναλλακτικό λογαριασμό μ...

Τελικά και το Dailymotion "έριξε" την πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την ξαναδημοσιεύουμε από εναλλακτικό λογαριασμό μέχρι νεωτέρας.

Ολόκληρη η ωριαία πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που κόπηκε από την πρώτη προβολή της στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμη χώρες. Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της.

Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube και του Dailymotion η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

5 σχόλια

  1. αυτο και μονο για να καταλαβη και ο πιο αφελης ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος του "συστηματος" τους , οχι μονο εν Ελλαδι αλλα και σε διεθνη κλιμακα! καλο θα ηταν να δημιουργηθει μια ανεξαρτητη ελληνικη εθνικιστικη πλατφορμα για να φιλοξενει βιντεο και αλλο υλικο ελληνων εθνικιστων, καθως και εθνικοι σερβερ αν χρειαστει για ανωνυμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ανεβάζουν τα βίντεο στο επίσημο site τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego leo na paroumn emene na sou po ego ti kotes mpalta kai sto psaxno theloun den theloun dialogo ta poio mpastarda sta valkania einai na klisoun ta synora kai dioximo olous dromo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.