Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ...!!! ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΒΑΣΩ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ...!!!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βάσω Βουγιούκα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας του Ζάγκρεμπ, καθώς πέρασε το ασημένιο μετάλλιο...


Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βάσω Βουγιούκα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας του Ζάγκρεμπ, καθώς πέρασε το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό της στη σπάθη.

Η πρωταθλήτριά μας ηττήθηκε με 15-7 από την Ουκρανή, Όλγκα Χαρλάν, στον τελικό, και απώλεσε από την ίδια αντίπαλο για ακόμη μία χρονιά το χρυσό μετάλλιο, καθώς και στο περσινό ευρωπαϊκό στην Ιταλία είχε ηττηθεί και πάλι από την Χαρλάν με 15-14 στον τελικό.

Στον γύρο των «64» η Βουγιούκα νίκησε άνετα 15-4 τη Ντόρα Βάργκα από την Ουγγαρία, στις «16» έκαμψε με 15-13 την αντίσταση της Γαλλίδας Σαρλότ Λεμπάχ, στα προημιτελικά επικράτησε 15-11 της Αρασέλι Ναβάρο (Ισπανία), ενώ στα ημιτελικά νίκησε 15-11 την Ιταλία Ιρένε Βέκι και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό.

Στο ξίφος ασκήσεως ανδρών, ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος σταμάτησε στους «16», καθώς ηττήθηκε 15-10 από τον Βρετανό Τζέιμς Άντριου Ντέιβις, που τελικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Παναγιώτης Τεληπορανίδης κατετάγη 66ος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.