Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ... ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΟΤΙ ΤΟΥ 'ΦΑΝΕΙ....

Ο Φώτης Κουβέλης θα εισηγηθεί να μην αποσύρει την εμπιστοσύνη της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικο...

Ο Φώτης Κουβέλης θα εισηγηθεί να μην αποσύρει την εμπιστοσύνη της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Real Fm, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ν. Χατζηνικολάου, η εισήγηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, προς την κοινοβουλευτική του ομάδα που συνεδριάζει σε λίγη ώρα, θα είναι να μην αποσυρθεί η εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση, ενώ το κόμμα να ψηφίζει κατά περίπτωση.
Να μην ψηφίζει δηλαδή, επιθετικές κινήσεις που η ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζει «ακροδεξιού χαρακτήρα». 
Παρ’ όλα αυτά, θα εισηγηθεί την απόσυρση των υπουργών της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση.

1 σχόλιο

  1. Έλληνες οι τύποι μας δουλεύουν. Κερδίζουν πολιτικό χρόνο μέχρι να βγει ξανά η μέρκελ και μετά να κοπεί το μαρούλι. Πάμε φουλ μηχανές στα βράχια. Λένε δε βγαίνει το πρόγραμμα. Κάνουν λογοπαίγνια. Το πρόγραμμα "γαμήστε την Ελλάς" πάει καλά. Μας δουλεύουν στα συμβούλια φάπες παίζουν όσο εμείς αγωνιούμε και περιμένουνε από τους "σωτήρες" λύσεις ενώ η παρουσία τους μόνο πρόβλημα δημιουργεί. Μόνη λύση να πέσει χθες η κυβέρνηση της προδοσίας και η εκτέλεση των ενόχων. Συνοπτικά πριν μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας που είναι το τέλος της διαδρομής όπως την έχουν ορίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.