Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ... Ε ΚΑΙ...;;;

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία για παραβίαση του δικ...


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία για παραβίαση του δικαιώματος πολιτών σε διαδηλώσεις.

Εκδικάζοντας την προσφυγή εννέα κούρδων οι οποίοι συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν και φυλακίσθηκαν από τις τουρκικές αρχές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση συμπαράστασης προς τον ηγέτη του ΡΚΚ την περίοδο της σύλληψης του (14η-20ή Φεβρουαρίου 2005), το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Τουρκία, για παραβίαση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι.

Υποχρέωσε την Τουρκία να καταβάλλει από 7.500 ευρώ αποζημίωση στον καθένα από τους προσφεύγοντες και να πληρώσει και 2.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα και δαπάνες. enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤ ΒΓΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ;;;;;!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΕΡΥΣΣΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;;;;!! ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΑΡΙΑ ΑΝΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ;;;;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.