Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» ΚΑΝΕΙ… «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» – ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί, να και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (που ως κομματικό ίδρυμα είναι επιδοτ...


Και μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί, να και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (που ως κομματικό ίδρυμα είναι επιδοτούμενο από το κράτος, δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού…), που βγάζει… πρόγραμμα για «την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»!

Τίτλος του προγράμματος είναι «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων» και η υλοποίησή του θα γίνει σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Εβραϊκό Μουσείο Λονδίνου και το γερμανικό Ίδρυμα Hanns Seidel.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Europe for Citizens» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να εγκριθεί από τη Κομισιόν και να υλοποιηθεί μέσα στο 2014. Το οποίον σημαίνει, δεν τους έφτανε το άρμεγμα των Ελλήνων φορολογουμένων, θέλουν να αρμέξουν και τους Ευρωπαίους!

Ιδού τι δήλωσε σχετικά η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, που τυγχάνει διευθύντρια του Ιδρύματος (και που επί διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή του νεώτερου, άλλαζε τα φώτα της ΝΔ από τα κανάλια που εμφανιζόταν…):

«Είμαστε ιδιαιτέρως αισιόδοξοι για την αποδοχή της πρότασης και την επιτυχία του εγχειρήματος. Και αυτό γιατί το Ινστιτούτο έχει αποδείξει τη συνέπεια και το ενδιαφέρον του στο συγκεκριμένο θέμα. Το 2012, τη χρονιά που συμπληρώνονταν 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτή την επέτειο και την ένταξή της στο ελληνικό κράτος. Διοργανώσαμε μια ημερίδα για την εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Εβραϊκό Μουσείο της πόλης. Αφορούσε την ιστορία της από τους Βαλκανικούς Πολέμους ως και τη γερμανική Κατοχή όταν και εξοντώθηκε από τους ναζί στη μεγάλη πλειοψηφία της. Παρόλο που το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί μη εμπορικό. Είχαμε μια κατάμεστη αίθουσα, από φοιτητές, εκπαιδευτικούς και απλούς πολίτες που θέλουν να γνωρίσουν την ιστορία της πόλης»

Ιδού και γιατί έχουν στόχο τους εκπαιδευτικούς:

«Είναι αυτοί οι ακριβώς οι άνθρωποι που μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά ως προς την εξάλειψη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς έρχονται σε επαφές με μαθητές, γονείς και πολίτες».

Δηλαδή, για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας!

(ΥΓ): «Δράσεις ευαισθητοποίησης» υπέρ των εξαθλιωμένων Ελλήνων, θα κάνει κανένα Ίδρυμα;

ethnikismos.net

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.