Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ...!! ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ...!!! ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ(!!!!) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

Ο Μπερίσα θα αναγνωρίσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα φέρουν οι εκλογές της 23ης Ιουνίου δήλωσε από τα Τίρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τα...


Ο Μπερίσα θα αναγνωρίσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα φέρουν οι εκλογές της 23ης Ιουνίου δήλωσε από τα Τίρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε πενταμελή επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις εκλογές στην Αλβανία.

«Δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί μπορούν να κάνουν παιχνίδια όταν πρόκειται για τα αποτελέσματα των εκλογών. Ειδικά όταν η διαφορά είναι μικρή. Οι πολιτικοί σας το έχουν λάβει αυτό το μήνυμα και αν κάνουνε τέτοια παιχνίδια θα κινδυνέψουν. Ξέρω ότι έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω να κατηγορήσω η να επιρρίψω ευθύνες σε κανέναν. Ο πρωθυπουργός μας είπε ρητά ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση το ΔΚ και ο συνασπισμός του θα αποδεχτεί τα αποτελέσματα των εκλογών. Από την άλλη πλευρά στη συνάντηση που είχαμε με τους εκπροσώπους του Σοσιαλιστικού Κόμματος δεν ακούσαμε κάτι παρόμοιο. Μας είπαν “να δούμε πως θα διεξαχθεί η όλη διαδικασία μέχρι το τέλος και στη συνέχεια θα τοποθετηθούμε για το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Τατσόπουλος.



aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.