Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΠΛΑ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ...!!!

Ο Γιώργος Κατίδης αποφάσισε να έχει πάντα πάνω του, το λάθος που στιγμάτισε την καριέρα του. Ο νεαρός άσος έκανε τατουάζ τον πολύκροτο π...


Ο Γιώργος Κατίδης αποφάσισε να έχει πάντα πάνω του, το λάθος που στιγμάτισε την καριέρα του. Ο νεαρός άσος έκανε τατουάζ τον πολύκροτο πανηγυρισμό του στο ματς με την Βέροια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός άσος την ημέρα που είδε την ταινία «Η ιστορία του Χίτλερ» αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του την έκφραση «δικό μου λάθος» και έχει την ημερομηνία του αγώνα με την Βέροια με την οποία κάνει αναφορά στον πανηγυρισμό του που ξεσήκωσε όλο το Πανελλήνιο και τον έθεσε εκτός εθνικών ομάδων.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΑΤΙΔΗ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...!!!

23 σχόλια

  1. να παει να γραφτει κ στον συριζα-εκτλμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοιοι πουλούν την ψυχή την τιμή και την εθνική τους ταυτότητα ....στον διάολο....το γλυφτρόνι ...τον υποστηρίξαμε κιόλας !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΚΑΤΙΔΗΣ ,ΚΟΤΙΔΗΣ........Η ΚΙΟΤΙΔΗΣ...ΔΙΑΛΕΞΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να βαλετε πακιστανους στην εθνικη ελλαδος εχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΤ{Α}ΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΘΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε μλκες τι το κραζετε δε συμφωνουσε με τη πραξη του μη μαλακιζεστε δε το εκανε επειδη ειναι νεοναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι αρχαιοελληνικος χαιρετισσμος βλακα,δεν ειναι ναζιστικος...μαθε ιστορια και εσυ κ οσοι δεν ξερουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι αρχαιοελληνικος χαιρετισμος ρε? Που στον πουτσο μαθαινεται ιστορια εσεις οι Χ.α? Ο Κατιδιαρης ειναι ενα μαλακισμενο αμυαλο που παρα την μαλακια που εκανε συνεχιζει να προσπαθει να τραβαει τα βλεμματα...Βεβαια απο ενα παιδι που μονο μπαλα επαιζε δεν περιμενεις και πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΩΡΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΤIΜΗ ΧΡYΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xeirotera apo tous avarxikous kavete..thv mia tov apotheovete k twra kraksimo ti va pw pia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υποστηρίξαμε αυτόν προσωπικά αλλά απαντήσαμε στα περί ναζιστικού χαιρετισμού. Από εκεί και έπειτα φυσικά και θα τον κράξουμε για τις γαλιφιές που κάνει οι εθνικιστές δεν συγχωρούν εγκλήματα ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχαιοελληνικός χαιρειτισμός είναι μπουμπούνες ! Είστε και άχρηστοι, είστε και αγράμματοι, είστε και άσχετοι ! Πάτε και σε κανένα Μουσείο, όλη μέρα στα blogs είστε και θάβετε τον Κατίδη και τη ΧΑ.Όσο εσείς είστε στα blogs, άλλοι φροντίζουν ώστε να τη χάσετε την καλοπέρασή σας, να είστε σίγουροι για αυτό ! Και μάθετε πως ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΕΤΣΙ: ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ.Ψάξτε και λίγο να δείτε πως επί Μεταξά χαιρετούσε όλη η νεοσύστατη τότε Νεολαία της χώρας μας, κατ'αυτόν τον τρόπο, όπως και όλος ο σημερινός δήθεν ψευτοπολιτισμένος δυτικός κόσμος.Άχρηστοι, κεφάλες, β*δια, ηλίθιοι, μακάκες.ΟΥΣΤ ! Κοπρόσκυλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατιδη αστους να λενε εισαι ελληνας και αυτο εχει σημασια γιατι οι ποντος εχεις τους γνησιους ελληνας και τους ποιο ικανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΟΤΙΔΗΣ ! ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ? ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιο ειναι ειναι το τατουαζ; που να το δουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σκεφτείτε οτι ακόμη ειναι παιδί, αφήστε τον να ωριμάσει και να σκεφτεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατίδη γλύψε λίγο και το δημοκρατικό, αριστερό και μαραμένο π@π@ρι και ίσως λάβεις συγχώρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΙΔΗΣ =Α Ι ΚΙΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμαθα οτι μετα το (διορθωτικο) τατουαζ- ο ΤΣΙΠΡΑΣ του εκανε προταση - για να τον διορισει γραμματεα του Υπουργειου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ & ΑΣΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή το παίζετε όλοι έξυπνοι εδώ, ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός είναι γροθιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O αρχαιοελληνικός χαιρετισμός είναι μια μούτζα στα μούτρα σου... σιγά μην είναι και ο χαιρετισμός του προλετάριου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο τύπος αξίζει τιμητική πλακέτα διότι κατόρθωσε το ακατόρθωτο...να τον σιχαθούν και οι αριστεροί και οι εθνικιστές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΥΣΤ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.