Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ;;;

Τις θαλάσσιες περιπολίες με ποδήλατα εγκαινιάζει το Λιμενικό Σώμα Λέσβου, πρωτοτυπώντας και προστατεύοντας το περιβάλλον. Μετά την πο...


Τις θαλάσσιες περιπολίες με ποδήλατα εγκαινιάζει το Λιμενικό Σώμα Λέσβου, πρωτοτυπώντας και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Μετά την πολύ επιτυχημένη εφαρμογή της Δημοτικής Αστυνομίας με ποδήλατα, η Λέσβος πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας τον θεσμό των λιμενικών περιπολιών με θαλάσσιο ποδήλατο.
Πέντε αριστούχοι της Ποδηλατικής Ακαδημίας Λέσβου προσλήφθηκαν για να πλαισιώσουν τα 5, προς το παρόν, πλωτά ποδήλατα του Λιμενικού που θα περιπολούν στις ακτές της πόλης.

Πρόκειται για μία επιλογή οικολογική και οικονομική, καθώς δε θα ρυπαίνουν και δε θα προκαλούν θόρυβο στο βυθό, προστατεύοντας περιβάλλον, ψαράδες και λουόμενους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τουλάχιστον.

Πηγή: lesvospost.com

11 σχόλια

  1. χαααχαχχααχχαχχααχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πετύχει σκαφος λαθρομεταναστων οι αρτια εκπαιδευμενοι λιμενικοι μας ειναι εξοπλισμενοι με υπερσυγχρονες Σφεντονες οι οποιες εκτοξευουν θανασιμες ... μπιλιες!!! Επισης για ακρως επικινδυνες περιπτωσεις, οι λιμενικοι εχουν στην κατοχη τους .. εξελιγμενα μοντελα Φυσοκαλαμου τα οποια κανουν χρυση ... στραγαλιων (οικολογικο πυρομαχικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ?
    ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτοι θα γυρνάνε με θωρακισμένες Μερσεντές.!!!!! Μπράβο και εις ανώτερα.............!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απομενουν γαιδαροι αντι περιπολικων κ γκλιτσες αντι οπλων κ κλεισαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης στο ποδήλατο, θα υπάρχουνε δύο "έξυπνες" θήκες για μπουκάλια και ένα τσαντάκι με στουπί.
    Το ένα θα περιέχει νερό για να μη πάθει νταμπλά απο τη ζέστη και το δεύτερο νέφτι.
    Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θσ παίρνουνε το ειδικά διαμορφωμένο στουπί, θα το ποτίζουνε με νέφτι και θα αναπτύσεται η ταχύτητά των, ωστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε περιστατικό που απαιτεί άμεση παρέμβαση.
    Μετά το πέρας την αποστολής, το πόσιμο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον πισινό, ωστε να είναι καθαρό το σημείο για νέες αποστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχως ο καιρος ειναι προς το παρον... καλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να δουμε τι αλλη μαλακια θα βγαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.