Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΥΤΡΕΣ ΣΤΑ ΤΑΠΕΡ... ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ...! ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ

Φύλλο και φτερό έχει κάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία το σημείο στη Δάφνη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό καταστρέφοντας τ...



Φύλλο και φτερό έχει κάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία το σημείο στη Δάφνη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό καταστρέφοντας το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε τάπερ.

Τα στοιχεία των αξιωματικών συγκλίνουν περισσότερο προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές η ισχυρή βόμβα δεν αποκλείεται να τοποθετήθηκε από μέλη τρομοκρατικής ομάδας, αρκετά μέλη της οποίας βρίσκονται στη φυλακή.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στο ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδου 3 και Αγ. Βαρβάρας, στη Δάφνη.

Στις 4.15 άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ιστοσελίδα και προειδοποίησε για την έκρηξη δίνοντας χρονικό περιθώριο 20 λεπτών.


iefimerida.gr


----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.