Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ... ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ!!!

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη...

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση τριών εργαζομένων από ψητοπωλείο της περιοχής.
Όπως έγινε γνωστό, διαδηλωτές που ανήκουν σε αριστερά σχήματα απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, ενώ προκλήθηκε ένταση με πελάτες που θέλησαν να εισέλθουν.

Στο σημείο έφτασαν κι άλλα άτομα -που όπως καταγγέλλεται από τους... διαδηλωτές ήταν "μπράβοι"- και ακολούθησαν συμπλοκές, από τις οποίες τραυματίστηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Ήδη οι τρεις τραυματίες κατέθεσαν μηνύσεις για το περιστατικό.

http://www.greekalert.com

10 σχόλια

  1. Τι αλλο θα δουμε εχουν καταντησει τοσο ξεφτιλισμενοι τοσο γυφτοι παναγια μου ... Ευτυχώς είναι ελάχιστοι καθώς αντιεξουσιασμός (με την εννοια της αλλυλεγγυης τους) = ΝΗΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ?
    ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν έξω απ το μαγαζί(αν είναι για το ζωή και κότα), σχεδόν κάθε βράδυ με συνθήματα κατά των αφεντικών, καμιά 70ριά άτομα.(π.χ. αν δες το καλοκαίρι κοτόπουλα να ψήσεις, πάρε τώρα τις απολύσεις!)
    Φίλε 10:49, δεν πείθεις κανένα με τις βρισιές, πες τι έγινε, να μάθουμε και μεις που δεν είμασταν παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 10:49 περαστικά σου καρπαζοεισπράκτορα! Αναρχοάπλυτα εκτρώματα πάτε που πάτε τρώτε που τρώτε ξύλο αντί να βγάλετε το σκασμό μετά για να μη γίνετε περισσότερο ρόμπες κάνετε και αγωγές! χαχαχαχαχα α ρε πιονάκια του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OMG & 3 LOLIS, η πλάκα ήταν που είχαν και ένα χαρτί που μοίραζαν, και έγραφε οτί οταν λέμε στο αφεντικό οτί θα πάμε στη επιθεώρηση εργασίας τους έλεγε οτί είναι 15 χρόνια στη νύχτα και δεν φοβάται τίποτα.. Δηλαδή εγώ που είμαι ρε φλώρια 15 χρόνια στον όγκο τι να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ?ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΡΕΖΟΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ? ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δες το βιντεο πως τρεχανε οι αναρχικοι απο τις φαπες!!!χαχαχαχαχαχαχα εντελως κοτες
    0-200 2δευτερολεπτα!!!! χαχ;αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.